Dünyanın en zengini İstanbul'da evlendi! Görkemli düğünün hazırlıkları tam 1 yıl sürdü

Bali United Futbol Kulübü'nün sahibi Pieter Tanuri'nin kızı Adelle Odelia Tanuri, dünyanın en zenginlerinden biri olan Haryanto Tjiptodihardjo'nun oğlu Phillip Tjipto ile İstanbul'da evlendi.

Dünyanın sayılı zengin ailelerin gözdesi İstanbul oluyor. Bunlardan biri de Endonezyalı Haryanto Tjiptodihardjo. Ünlü iş insanının oğlu Phillip Tjipto, geçtiğimiz gün Boğaz'da Bali United Futbol Kulübü'nün sahibi Pieter Tanuri'nin kızı Adelle Odelia Tanuri ile görkemli bir düğünle evlendi. Düğün hazırlıkları tam bir yıl sürdü.

Dünyanın en zengini İstanbul

Dünyanın en zengini İstanbul

1 YILDIR BU DÜĞÜNE HAZIRLANIYORLAR

Dünyanın en zengin bu düğünü için hazırlıklar bir yıl öncesinden başladı ve düğüne yaklaşık 500 davetli katıldı. Görkemli törende eşsiz performanslar gösterildi ve konuklara Boğaz'da tekne gezisi düzenlendi. Performans sanatçıları ise Avrupa'dan getirtildi. Bu düğün için 2.7 milyon avro harcandı.

HER DETAYI ÖZENLE HAZIRLANDI

Bu görkemli düğünü Türk organizasyon şirketleri hazırladı ve her detayıyla özenle ilgilendi. 500 davetli, Uzak Doğu ve dünyanın çeşitli ülkelerinden geldi. Performans sanatçıları İtalya'dan; fotoğrafçılar Avrupa'dan; orkestra ve sahne gösterilerini gerçekleştirenler İngiltere'den; DJ'ler Hollanda'dan getirildi.

Düğün alanı bordo ve mor ortancalar, pembe güllerle süslendi. Nikah merasimi Boğaz kenarında bir bölümde gerçekleşti ve bu alan beyaz güllerle donatıldı.

Dünyanın en zengini İstanbul

Dünyanın en zengini İstanbul

Gelinin ve damadın arkadaşları aynı renkte giyindi. Düğün sonunda saray, led ışıklarla boydan boya "yeni evli" (just married) yazılarıyla ışıklandırıldı.

Unutulmaz bir akşam yaşayan davetliler için konaklama masrafları da karşılandı.

GÖRKEMLİ DÜĞÜNE DEV BÜTÇE

Davetliler, ertesi gün büyük bir tekneyle Boğaz turuna çıkarıldı. Bu organizasyon için yaklaşık 2.7 milyon avro yani 100 milyon TL harcandı.

Dünyanın en zengini İstanbul

Dünyanın en zengini İstanbul

Dünyada eşi benzeri olmayan güzelliği ile İstanbul boğazı, görkemli düğünlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0