Çocuklara kilo aldıran tarif! Dr. Feridun Kunak'tan kilo almak isteyenlere özel içecek tarifi

Çocukların gelişim dönemlerinde yaşlarına en uygun boy ve kilo ölçülerinde olmaları önemlidir. Ancak bazı çocuklar yeterli kilo alamayabilir. Kanal 7 ekranlarının sevilen yüzü Op. Dr. Feridun Kunak, kilo aldıran sağlıklı bir içecek hazırladı. İşte, çocuklara ve yetişkinlere kilo aldıran sağlıklı içecek tarifi...

Gelişim dönemlerinde çocukların doğru beslenmesi ileriye dönük sağlıklı bireyler olmaları açısından büyük önem arz etmektedir. Sürekli enerji yaktığı için zayıflamaması gereken ya da fiziksel özelliği gereği yaşıtlarına nazaran zayıf kalan çocuklar için altın değerinde. Çocuğunuz kilo alamıyor ya da spor yaptığı için çok enerji harcıyorsa bu tarif tam ona göre! Muz, ceviz, süt, keçiboynuzu ve yumurtayı balla tatlandıran bu içecek adeta bomba etkisi oluşturuyor.

Kendinizi sürekli yorgun ve halsiz mi hissediyorsunuz? Sadece çocuklar için değil; bu içeceği yetişkinler de tüketebilir. İşte çok yorulan, kendini sürekli yorgun hisseden bireyler canlanmak ve dinç hissetmek için rahatlıkla bu içeceği tüketebilir. Dr. Feridun Kunak'ın öve öve bitiremediği, kilo aldıran bomba tarifi sizlerle paylaşıyoruz.

Feridun Kunak kilo aldıran içecek tarifi

Feridun Kunak kilo aldıran içecek tarifi

KİLO ALMAK İSTEYENLERE BİREBİR TARİF

Malzemeler:

  • 1 veya 2 yerli muz (Dr. Kunak özellikle yerli muzu öneriyor)

  • 2 su bardağı süt

  • 2 adet yumurta (çiğ)

  • 1 çorba kaşığı bal (zevkinize göre miktarını değiştirebilirsiniz)

  • 2 çorba kaşığı ceviz tozu

  • Keçiboynuzu tozu

Tüm malzemeleri birkaç dakika boyunda robottan geçirin. Ne kadar çok robotta karıştırırsanız o kadar iyi. Bu işlem sonunda yumurtanın çiğ tadını hissetmeyeceksiniz.

Ayrıca, içinde yer alan keçiboynuzu kansızlık için de çok faydalı. Keçiboynuzundaki demir kansızlığa iyi gelir.

Polen mucizesi çocukların boyunu uzatıyor! Dr. Feridun KunakİLİŞKİLİ HABERPolen mucizesi çocukların boyunu uzatıyor! Dr. Feridun Kunak'tan atom tarif

Yaz aylarının kurtarıcı içeceği! Mükemmel şeftalili buzlu çay tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Yaz aylarının kurtarıcı içeceği! Mükemmel şeftalili buzlu çay tarifi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0