Sürpriz doğumun bu kadarı! Zehirlendiğini sandı meğer doğum yapıyormuş

Hamile olduğunu bilmeyen ve karnında artan krampları gıda zehirlenmesi sanan kadın, hastaneye gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. Doğumu başladığında hamile olduğunu öğrenen kadın oracıkta bebeğini tek başına doğurmak durumunda kaldı.

İngiltere'de şoke edici bir doğum hikayesi yaşandı. İngiliz Zoe Doyle isimli 38 yaşındaki bir kadın şaşkınlık veren doğumundan 2 ay önce Türkiye'ye uçmuş. Hikayenin ilginç kısmı, Zeo, hiç hamilelik belirtisi yaşamadığını söylüyor. Tüm süreç boyunca düzenli adet gördüğünü beliriyor. Biraz kilo aldığını fark etse de bunu gece atıştırmalarına bağlamış. Türkiye gezisinden sonra eşi Stuart Doyle ve 2 çocuğuyla birlikte İngiltere'nin Güney Doğu bölgesinde bir kontluk olan Hampshire'de kamp yapmaya gitti ve oradayken olanlar oldu.

ŞİDDETLİ KRAMPLARLA UYANDI

Tatildeyken bir sabah 5 civarında şiddetli karın ağrısı ve kramplarla uyanan Zoe, başlangıçta yediği tavuğun bozuk olduğunu düşünerek zehirlendiğini sandı. Ancak sonrasında sancıları daha da artınca düşük yapıyor olabileceğini düşünerek eşini uyandırdı. Bu sırada eşi, bebeğin kafasının çıkmaya başladığını fark etti.

Zehirlendiğini sandı meğer doğum yapıyormuş

Zehirlendiğini sandı meğer doğum yapıyormuş

SÜRPRİZ DOĞUM GERÇEKLEŞTİ

Eşinin de yardımıyla, kamp tatilinindeyken çadırın ortasında bebeğini doğurdu. Neye uğradığını şaşıran çift, doğum biter bitmez hızla hastaneye gitti. Zoe, "Uyanıp, geçen gece yediğimiz tavuğun karnımı çok rahatsız ettiğini düşündüm. Sadece karnımın ağrıdığını düşündüm ama ağrılar giderek arttı. Bir şeylerin yanlış olduğunu biliyordum. Bir anda kanamam olunca düşük yaptığımı düşündüm. Hiç tahmin etmediğim bir şekilde, doğum sancılarını tek başıma portatif tuvalette çektim. Bebeği çadırda doğurtmak zorunda kaldı ve göbek kordonunu kestikten sonra onu sarmak için elimizdeki eşyaları kullandık. Her şeyi tek başıma yaptım. Çok garipti" şeklinde konuştu.

Zehirlendiğini sandı meğer doğum yapıyormuş

Zehirlendiğini sandı meğer doğum yapıyormuş

Hayley ismini verdikleri sürpriz kız bebek, yaklaşık 4 kilogram ağırlığında doğdu. 9 aylık hamilelik süreci boyunca hiçbir belirtiyi yaşamadığını ve hatta son 3 ayı yurt dışında geçirdiğini söyleyen Zoe, şöyle devam etti:

"Kesinlikle hiçbir semptom yaşamadım. Biraz kilo aldığımı düşündüm. Regl dönemlerim hafifti ama bunu strese bağladım ve her ay düzenli adet gördüm. Hiçbir istek veya başka bir şey hissetmedim. Biraz kilo aldım ama bunu akşam atıştırmalarıyla ilişkilendirdim. Belirgin bir karnım yoktu ve kimse bana hamile olduğumu söylemedi. Sabah bulantısı, mide bulantısı veya başka hiçbir belirti yaşamadım. Gerçekten gizli bir hamilelikti. Haziran'da Türkiye'ye tatil için gittim. Şimdi uçmamalıydım diyorum. Çok üzgünüm, yurt dışında doğurabilirdim. Büyük sürprizimiz ailemiz için mükemmel oldu. Eşim diyabetik olduğu için bir tane daha çocuk sahibi olma şansımızın oldukça düşük olduğunu söylediler. O yüzden bebeğin doğumuna inanamadım. Tüm olasılıklara karşı savaştı".

Çocuklar buraya bayılıyor! Ziyaretçileri milyonlarca yıl öncesine götürüyor

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar buraya bayılıyor! Ziyaretçileri milyonlarca yıl öncesine götürüyor
Böyle doğum günü kutlaması görülmedi! 102 yaşında 2 bin 133 metreden atladı

İLİŞKİLİ HABER

Böyle doğum günü kutlaması görülmedi! 102 yaşında 2 bin 133 metreden atladı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0