Kasım ara tatili ne zaman? 2024-25 Okullarda ara tatil ne zaman?

Milyonlarca öğrencinin beklediği Kasım ara tatil tarihleri, MEB 2024-2025 takvimi ile netlik kazandı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den önemli bir ara tatil açıklaması geldi. Peki kasım tatili ne zaman 2024? Ara tatil kaç gün? Okullar ne zaman kapanıyor, ayın kaçında? 2024-2025 MEB çalışma takvimi ile yaz tatili, nisan tatili, kasım tatili ve ara tatil tarihleri...

"Kasım ara tatil ne zaman?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Eylül ayında başlayan yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte ara tatil günleri bir kez daha gündeme geldi. Bir haftalık ara tatil hafta sonu ile birleşince 9 günü bulacak. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen tatil dönemlerinde dinlenme fırsatı yakalıyor. Ara tatiller, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kasım ve Nisan ayları olmak üzere yılda 2 defa uygulanıyor.  Ara tatillerin yanı sıra Bakanlık dönem başında uygulayacağı çalışma takviminde yarıyıl tatili ve yaz tatili başlangıcını da duyurdu. 

İLK ARA TATİL NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024-2025 yılı iş takvimiyle birlikte ara tatil tarihleri belli oldu.

Buna göre; Okullarda birinci dönem ara tatili, 11-15 Kasım 2024’te yapılacak.

YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN?

Yarıyıl tatili ise 20 Ocak 2025 Pazartesi başlayacak ve 31 Ocak 2025 Cuma sona erecek.

Konya'da pembe rengiyle ünlenen Meyil Obruk Gölü kurudu

İLİŞKİLİ HABER

Konya'da pembe rengiyle ünlenen Meyil Obruk Gölü kurudu
CHP'nin Şero'su hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

CHP'nin Şero'su hayatını kaybetti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0