Selin Karacehennem'in devasa rezidanstaki 4+1 lüks evi görenleri mest etti!

Her hafta birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretlerde bulunmaya devam eden fenomen program "Evrim Akın ile Ev Gezmesi", son olarak Psikolojik Danışman ve Evlilik Terapisti Selin Karacehennem'in evini izleyenlerle buluşturdu.

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen programı "Evrim Akın ile Ev Gezmesi", her hafta ünlü bir ismin evini ekranlara getiriyor. Son olarak ünlü Psikolojik Danışman ve Evlilik Terapisti Selin Karacehennem, evinin kapılarını ilk kez 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programına açtı.

Selin Karacehennem

Selin Karacehennem

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Karacehennem'in evi görenleri adeta mest etti. Evinin girişinde tablo ve saat kullanan ünlü ismin, pastel tonlarla şık bir görünüm yakaladığı salonu ise büyük beğeni topladı. 

Selin Karacehennem evi

Selin Karacehennem evi

Bej ve pastel tonları hakim olan salonda boydan boya bir tablo kullanan Karacehennem, koltuk seçiminde kahverengi ve turkuvaz tonlarını harmanlamış. Sadeliğin göze çarptığı salonu şık kılan ayrıntı ise taşlı avizede gizli! Oturma odasında boş kalan alan ise yemek masası ve cam önüne koyulan bir koltukla dekore edilmiş.

Oldukça yüksek bir katta olan evin camından bakan Evrim Akın "İstanbul kanatlarımın altında" deyince Selin Karacehennem, "Manzara güzel ama kapıyı açınca içeri toz geliyor" ifadelerini kullandı.

Ünlü ismin 4+1 rezidansının yatak odasında da gri ve morun muhteşem uyumuna rastlamak mümkün. 

Karacehennem'in bej mutfak dolapları, krem rengi masa örtüsü ve bej duvarlar tercih ettiği mutfağının dekorasyonu da izleyenlerin beğenisini kazandı.

Trend aksesuar modelleri açıklandı! 22 ayar İtalyan zincir altın kolye modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Trend aksesuar modelleri açıklandı! 22 ayar İtalyan zincir altın kolye modelleri ve fiyatları
Suyun dibi bulunamıyor! Doğa harikası ‘Yeşilgöz’ün gizemi çözülemedi

İLİŞKİLİ HABER

Suyun dibi bulunamıyor! Doğa harikası ‘Yeşilgöz’ün gizemi çözülemedi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0