Seren Serengil'in 5 katlı lüks villası ağızları açık bırakıyor! Köpeklerinin ayrı evi var

Her hafta birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretlerde bulunmaya devam eden fenomen program "Evrim Akın ile Ev Gezmesi", son olarak Seren Serengil'in 5 katlı süper lüks villasını ekranlara getirdi.

Kanal D ekranlarının fenomen programı "Evrim Akın İle Ev Gezmesi", her hafta birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Son olarak 90'lı yıllardaki assolistliği, doğallığı ve magazin dünyasına damga vuran açıklamalarıyla adından söz ettiren Seren Serengil, evinin kapılarını ilk kez 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programına açtı. 

Evrim Akın ile Ev Gezmesi

Evrim Akın ile Ev Gezmesi

İhtişamıyla göz kamaştıran 5 katlı villasının her detayını izleyenlerle paylaşan Serengil'in evi ilgi odağı haline geldi. 

Modern ve klasik çizgiler taşıyan evini kendi zevkiyle dekore ettiğini dile getiren Serengil, siyah, beyaz ve grinin tonlarının harmanlandığı bir renk skalasını gözler önüne sermeyi tercih etmiş.

Geniş ve kapsamlı bir giyinme odası dizayn eden Serengil, gardrobunu cam olarak tercih etmiş ve bir tarafa kıyafetlerini bir tarafa ayakkabılarını dizmiş.

Birçok leopar ürünü olduğu görünen Serengil konuyla ilgili 'Leopar denildiğinde Seren Serengil biliyorsun' dedi.

Öte yandan birçok evcil hayvanı olan Serengil, bahçesine köpekleri için özel olarak yaptırdığı evleri de gösterdi. Çift katlı bir köpek evi yaptıran ünlü isim, "Üst kat 'kışlık' alt kat 'yazlık' çünkü üst taraf yazın çok güneş alıyor" ifadelerini kullandı.

Doğayla iç içe olabileceği eşsiz bir yaşam alanı inşa eden Serengil'in bahçesi ise görenleri kendine hayran bıraktı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hasan hüseyin 2 ay önce

gariban bin tele istese vermezler