Barış Arduç ve Gupse Özay'ın 2 milyon dolara ev aldığı iddia edilmişti! İlk açıklama geldi

2020 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çift Barış Arduç ve Gupse Özay, uzun süredir kiracı olarak yaşadıkları Beykoz Konakları’ndaki evi satın aldı. 2 milyon dolar olduğu iddia edilen ev için Arduç'tan beklenen açıklama geldi.

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak parmakla gösterilen Barış Arduç ve Gupse Özay, uzun süredir kiracı olarak oturdukları Beykoz Konakları'ndaki evi satın alarak kiracılığa veda etti.

Barış Arduç ve Gupse Özay

Barış Arduç ve Gupse Özay

Ünlü çiftin çocuklarıyla yaşadıkları lüks sitedeki C tipi villa için 2 milyon doları gözden çıkardığı iddia edilmişti. Önceki gün Ataşehir'deki bir mekanda objektiflere yansıyan Barış Arduç, 2 milyon iddialarına yanıt verdi.

"2 MİLYON DOLAR İDDİALARI DOĞRU DEĞİL"

Evi satın aldığını ancak belirtilen rakamın doğru olmadığını söyleyen Arduç, "Şuna da açıklık getirmek istiyorum; Acarkent'te kirada oturduğum evi satın aldığım doğru ama iki milyon dolara aldığım doğru değil, böyle bir rakam yok" şeklinde konuştu.

2014 yılında birlikte rol aldıkları "Deliha" filminin setinde tanışan çift, 2020 yılında nikah masasına oturmuştu. 2022 yılında kızları Jan Asya'nın doğumuyla anne ve baba olma sevinci yaşayan çift, gözlerden uzak bir yaşantı sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kadir Ezildi ve nişanlısından ikinci nişan töreninde alevli davul şovu! 

Şarkıcı Metin Arolat'ın ölümüne ilişkin çarpıcı iddia! Aldığı kokteyl serumun etkisi var mı?

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Metin Arolat'ın ölümüne ilişkin çarpıcı iddia! Aldığı kokteyl serumun etkisi var mı?
Mandal ve pil yardımıyla en tuhaf güvenlik sistemini yaptı! Sosyal medyada hayrete düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Mandal ve pil yardımıyla en tuhaf güvenlik sistemini yaptı! Sosyal medyada hayrete düşürdü
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0