Serenay Sarıkaya ‘imza parçam’ demişti! Evindeki leoparlı koltuğun fiyatı ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını ilk kez bir dergi çekimi açarak kameralara poz verdi. Sarıkaya’nın evinden paylaşılan kareler büyük ilgi görürken, salondaki leopar desenli koltuk dikkatlerden kaçmadı. O devasa koltuğun fiyatı da ortaya çıktı.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Serenay Sarıkaya, bu kez eviyle gündemde. Ünlü isim, Maslak’taki sade ve lüks detayların hakim olduğu dairesinin kapılarını Dubai merkezli dünyaca ünlü mimarlık dergisi AD Middle East’e açtı.

Mimar Enis Karavil dokunuşlarıyla dekore ettiği evin çalışma odasında bir mikrofon bulunuyor. Sarıkaya, belli ki söylediği şarkılara burada hazırlanıyor. 

SERENAY SARIKAYA: EVİN ORTASINDA BİR SANAT ESERİ GİBİ!

Fotoğraflarda en çok dikkat çeken detay ise leopar desenli koltuk... Kanepenin “imza parçası” olduğunu söyleyen Serenay Sarıkaya, “Evi düşünmeye başladığımda aklıma ilk gelen şey, dev bir leopar kanepe oldu. Nedenini bilmiyorum ama bu fikre takıntılıydım. Her şeyin sade olmasını istiyordum ve sadece bu kanepe benim imza parçam olacaktı. Evin ortasında neredeyse bir sanat eseri gibi” demişti. 

LEOPARLI KANEPE 600 BİN TL’YMİŞ!

Gazeteci Müge Dağıstanlı, bugünkü yazısında çok konuşulan kanepenin fiyat bilgisini paylaştı. Dağıstanlı, leopar desenli koltuğun 600 bin TL olduğunu söyledi. 

İki genç kızın vahşice katledilmesi sonrası Uraz Kaygılaroğlu'nun pozlarına tepki yağıyor!

İLİŞKİLİ HABER

İki genç kızın vahşice katledilmesi sonrası Uraz Kaygılaroğlu'nun pozlarına tepki yağıyor!
Kalp şeklindeki bu köy Türkiye'de: Görenler hayrete düşürüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kalp şeklindeki bu köy Türkiye'de: Görenler hayrete düşürüyor!
Prof. Dr. Arif Verimli: Her suç işleyen akıl hastası değil!

İLİŞKİLİ HABER

Prof. Dr. Arif Verimli: Her suç işleyen akıl hastası değil!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0