Evinde olan yaşadı! Turuncu çiçekli nostaljik perdeler için servet döküyorlar

Bir dönem her evin olmazsa olmaz parçalarından biri haline gelen turuncu çiçekli perdeler, antikacıların ve koleksiyoncuların radarına girdi. Antikacılar, bu dikkat çeken desenli perdeler için resmen servet ödüyor.

80, 90 ve 2000'lerin klasik evlerini düşündüğümüzde aklımıza ilk gelen şeyler sarı parlak kahve fincanları, ağır yorganların üzerine dizildiği yüklükler, sehpa üzerine serilmiş danteller ve elbette turuncu çiçekli perdeler...

Bir zamanlar hemen hemen her evde bulunan turuncu çiçekli nostaljik perdeler, şu sıralar adeta altın değerinde. Antikacılar ve koleksiyoncuların radarına giren perdeler ikinci el pazarında rekor fiyatlarla alıcı buluyor.

Sosyal medya ve çevrimiçi platformlarda da yoğun ilgi gören bu dikkat çeken perdeler için verilen tekliflerin yüksekliği ise dudak uçuklatıyor. Evinde hasarsız nostaljik perdeleri olanlar için fırsat kapısına dönüşen perdeler, kayda değer bir gelir kapısı sunuyor.

Rus vatandaşı hastalığını yenince Mersin'de Müslüman oldu

İLİŞKİLİ HABER

Rus vatandaşı hastalığını yenince Mersin'de Müslüman oldu

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0