Gelin Evi'nde şaşırtan anlar! Tiny House köyünde yaşayan gelin eleştiri yağmuruna tutuldu

Gündüz kuşağının ilgiyle takip edilen yarışma programı "Gelin Evi", son bölümüyle izleyenleri ekran başına topladı. Tiny House köyünde yaşayan Gizem Işık Karakoç isimli yarışmacının minimalist detaylarla dekore ettiği evi dikkat çekti.

Show TV ekranlarının fenomen yarışma programı "Gelin Evi", hafta içi her gün izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. Ev dekorasyonundan yemek sunumlarına, el emeği çeyizlerden tanışma hikayelerine kadar yorumların yapıldığı programın son bölümünde şaşırtan anlar yaşandı.

Ezgi Sertel'in sunumuyla ekranlara gelen programa katılan ve 3 aydır evli olan Gizem Işık Karakoç, taşınabilir ve doğa ile iç içe olan eviyle görenleri şaşkına çevirdi.

Tiny House köyünde yaşayan Karakoç yazın burada yaşadıklarını ve kışın ise eşiyle sık sık gezdiklerini dile getirdi. "Küçük bir alanda yaşadığımızı düşünürken aslında evlerimizden daha büyük bir alanda yaşıyorum." diyen Karakoç'un minimalist çizgiler taşıyan evi, gelinler tarafından çok ufak bulundu.

Evinin kira olduğunu söyleyen Karakoç, evlerin yıllık olarak kiralandığını ancak yıllık kirasını hatırlamadığı ancak günlük kirasının 2.500 TL olduğunu söyledi.

Kanseri yenen Kate Middleton yine sahnelerde! Resmi görevlerine hız kesmeden devam ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Kanseri yenen Kate Middleton yine sahnelerde! Resmi görevlerine hız kesmeden devam ediyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0