Sibel Can oğlu Engincan için kesenin ağzını açtı! Lüks daire için servet döktü

Yıllardır sahneden sahneye koşan ünlü şarkıcı Sibel Can, kazandığı parayı gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Son olarak oğlu Engincan ve gelini için kesenin ağzını açan Can, 3 milyon dolara bir daire satın aldı.

Uzun yıllardır sahnelerin vazgeçilmez isimlerinden biri olarak anılan Sibel Can, oğlu Engincan Ural ve gelinine dudak uçuklatan bir jest yaptı. 

Yatırımlarını gayrimenkulde değerlendirdiği bilinen şarkıcı, İstanbul Etiler'den 3 milyon dolara bir daire satın aldı. Takvim gazetesinden Doğan Savaş'ın haberine göre; ünlü şarkıcı bu daireyi, oğlu Engincan ve gelinine hediye etti.

Daha önce Miami, Londra ve Fransa'daki Cote d'Azur'da lüks daireler satın alan Can'ın Nakkaştepe ve Beykoz'da villaları, Etiler ve Levent'te de daireleri bulunuyor. Ünlü şarkıcının evleri iç mimar Necibe ve Birol Darcan tarafından dekore ediliyor.

63 yaşındaki şarkıcı Emel Müftüoğlu en büyük pişmanlığını açıkladı: Kendimi kestirmeye gittim

İLİŞKİLİ HABER

63 yaşındaki şarkıcı Emel Müftüoğlu en büyük pişmanlığını açıkladı: Kendimi kestirmeye gittim
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0