Demet Akalın iğne ipliğe döndü! Son haliyle ilgili açıklama

Ünlü şarkıcı yaz öncesi zayıflama kampına girdi. 11 kilo veren Demet Akalın zayıflamış hallerini sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Akalın zayıflama süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Akalın'ın son hali

Sosyal medyada söylediği söylemlerle gündem olan şarkıcı Demet Akalın, sunuculuğunu yaptığı programda 11 kilo verdiğini açıklamıştı. Katıldığı programda kilo aldığı süreçte nasıl zorlandığı anlattı.

"O KADAR MUTSUZDUM Kİ"

Demet Akalın, "Kilolarından dolayı o kadar mutsuzdum ki bu aileme de yansıdı. Kilolarından kurtulmak için bir operasyon geçirdim. Bir mutluluk geldi" açıklamasında bulundu. 

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Demet Akalın geçen günlerde sunuculuğunu yaptığı programda "Doktorum 6 kilo yağ aldı. Şimdiye dek 10 kilo verdim, daha da vereceğim. Diyet de yapıyorum. Hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek" demişti. Takipçileriyle yeni halini paylaşan Demet Akalın 'Yaza hazırım' açıklamasında bulunmuştu. 

Demet Akalın

Demet Akalın

Akalın'ın zayıf haline takipçileri yorum yağdırdı. Şarkıcının bu haline birçok sosyal medya kullanıcısı "Nasıl da kilolar gitmiş", "Eski haline dönmüş", "Diyet programını ne acaba" gibi yorumlar yaptı. 

Demet Akalın son hali

Demet Akalın son hali

Fazla kilolarından kurtulan şarkıcı, bu kez de imajını yeniledi. Ünlü şarkıcı saçlarına sarı arttırdı. İşte Akalın'ın son hali...

Demet Akalın son hali

Demet Akalın son hali

MİDE AMELİYATI MI OLDU? AÇIKLAMA GELDİ

11 kilo veren Akalın'ın mide ameliyatı olduğu iddia ediliyordu. Şarkıcı kilo vermek için ameliyat olduğunu söyledi. 

"Germe ameliyatı değil. Küçük bir operasyon. Bayağı küçük. Bayramda o yüzden çalışmadım. Bayağı 11 küsur kilo gitti yani. Daha çok gidecek" diyen Demet Akalın "Daha iyi olacağım. Doktoru paylaşamıyorum çünkü dedim hocam paylaşayım. Adam beni ilk önce istemedi. Yanlış bir şey olursa adama çemkiririm diye" ifadelerini kullandı.

Liposuction yaptırdığını itiraf eden şarkıcı "Doktorum 6 kilo yağ aldı, diyet de yapıyorum hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek" dedi.

Ünlü Fransız ressam Matheu'dan anlamlı çizim! Arda Güler'in gol sevincini işte böyle resmetti

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü Fransız ressam Matheu'dan anlamlı çizim! Arda Güler'in gol sevincini işte böyle resmetti
Şarkıcı Derya Uluğ sahnede rahatsızlandı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Derya Uluğ sahnede rahatsızlandı! Apar topar hastaneye kaldırıldı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0