2 beden incelme garantili karışım! 1 bardağı yağları cayır cayır yakıyor

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte herkeste bir kilo verme telaşına girdi. Çok sıkı bir diyete girmeden yoğurt ve sumak karışımını içerek çok hızlı kilo verebileceğiniz kilo verebilirsiniz. Sosyal medyada birçok kişinin kaydettiği 2 beden incelme garantili bu tarif vazgeçilmeziniz olacak. İşte tatil öncesi sizi forma sokacak olan sumak ve yoğurt karışımı...

Kilo verme sürecinde birçok kişinin en büyük problemi olan kabızlığı da yok eden belli başlı besinler bulunuyor. Bunlardan en öne çıkan ve probiyotik özelliği sayesinde en sağlıklı yiyecekler arasında yer alan yoğurt aynı zamanda zayıflamak isteyenlerin de imdadına yetişiyor. Özellikle sumak ile tüketildiğinde daha çok zayıflatan yoğurt karışımı diyetisyenlerinde en çok önerdiği içeceklerden biri oldu. İşte tatil hazırlığında olan birçok kişinin uyguladığı takdirde kısa süre içinde etkisini göreceği bu karışım...

3 haftada iğne ipliğe döndürüyor! Metabolizma hızlandıran chia tohumlu zerdeçallı karışım! İLİŞKİLİ HABER3 haftada iğne ipliğe döndürüyor! Metabolizma hızlandıran chia tohumlu zerdeçallı karışım!

2 BEDEN İNCELME GARANTİLİ KARIŞIM

Malzemeler:

2 yemek kaşığı yoğurt

1 sade maden suyu

1 tatlı kaşığı sumak

Yarım limonun suyu

Yapılışı:

Bu karışımı bir bardağın içine ekleyin. Güzelce karıştırdıktan sonra tüketebilirsiniz. 

2 beden incelme garantili karışım!

2 beden incelme garantili karışım!

SUMAKLI YOĞURT KÜRÜ NE ZAMAN TÜKETİLMELİ

Beslenme uzmanları tarafından 2 farklı şekilde de tüketilmesi gerekiyor. Akşam yemeğinde yarım saat önce tüketilmesi tavsiye edilen bu karışımı Akşam yemeği yerine de tüketebilirsiniz. 

SUMAKLI YOĞURT KÜRÜ KİLO VERDİRİR Mİ?

Diyetisyenler tarafından 2 bedene kadar zayıflattığı için çok önerilen sumaklı yoğurt kürünü 2 hafta her akşam tükettiğiniz takdirde hızlıca kilo verebilirsiniz. Bu karışım aynı zamanda kabızlığı ve şişkinliği yok ederek kilo verme sürecinizi hızlandıracaktır. 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

kul ahmet 3 ay önce

kız yaşadı evi hep kadir temizler