15 günde 7 kilo veren Eser Yenenler adeta eridi! Son hali çok konuşuldu

Eşiyle birlikte yaptığı hareketlerle gündem olan ünlü komedyen Eser Yenenler son haliyle gündem oldu. Diyet yapan Eser Yenenler sosyal medya hesabından ne kadar kilo verdiğini açıkladı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, 3 Adam, Eser Yenenler Show, Yol Arkadaşım şimdi de Youtube'da sunduğu linç et programıyla çok konuşulan komedyen Eser Yenenler verdiği kilolarla gündem oldu.

 15 GÜNDE TAM TAMINA 7 KİLO

Yıllardır kilolarıyla başı dertte olan Yenenler diyet yaparak 15 günde 7 kilo verdi. Diyet ve sporla zayıfladığını dile getiren Eser Yenenler sosyal medya hesabından son halini ve eski halini kıyasladığı bir karesini de paylaştı.

Eser Yenenler son hali

Eser Yenenler son hali

BU HALİNE YORUM YAĞDI

Takipçileri ile son halini paylaşan ünlü komedyenin yeni haline yorum yağdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı "Baya zayıflamış", "Kısa sürede çok iyi vermiş", "Baya ödem atmış", "Devamı gelir inşallah" yorumunda bulundu. 

Parmak ısırtan portakallı ıslak kek tarifi! Portakallı ıslak kek nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Parmak ısırtan portakallı ıslak kek tarifi! Portakallı ıslak kek nasıl yapılır?
Masum gözüküyor ölüme götürüyor!  Vitamin takviyesi alırken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Masum gözüküyor ölüme götürüyor! Vitamin takviyesi alırken dikkat edilmesi gerekenler
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Magazin fatoş 2 ay önce

Eser duba gibisin hiç yakışmıyor böyle giderse hanımı kaptırırsın acilen 20-25 kilo vermelisin canım benim