Nursel Ergin'e hızlı kilo verdiren tarif belli oldu! Kilo vermek bu kadar kolaymış

'Var Mısın Yok Musun' programı ile tanınan Nursel Ergin'in son dönemde kilo verdiği hayranlarının gözünden kaçmadı. 44 yaşındaki ünlü sunucu Nursel Ergin 49 kiloya düşünce nasıl beslendiği merak konusu oldu.

Ünlü sunucu Nursel Ergin'in son zamanlarda kilo vermesi dikkat çekti ve nasıl bir diyet yaptığı merak edildi. Bir kız annesi olan 44 yaşındaki ünlü sunucu Nursel Ergin'i, 49 kiloya düşüren kabak detoksu...

Kabak detoksu, ana öğünlerde kabak tüketilen bir diyet. Yalnızca üç gün uygulanan kabak diyeti sırasında şekerli gıdalardan, kafein içeren içeceklerden ve zararlı gıdalardan uzak durulmalı.

Bol miktarda su içilmesi gereken diyette bitki çayları tüketilmesi tavsiye ediliyor. Bu süreçte özellikle Yeşil çay, rezene ve beyaz çay içilmesi öneriliyor.

Nursel Ergin'in kabak detoksu ile üç günde üç kilo verdiği öğrenildi fakat bu diyet herkese uygun değil. Özellikle hamileler, emziren anneler, çocuklar ve kronik hastalar bu detoks diyeti uygulamamalı.

KABAK DETOKSU MALZEMELERİ

  • 2 adet orta boy kabak
  • 2 adet ceviz
  • 2 yemek kaşığı yağsız süzme yoğurt
  • Nane
  • Dereotu
  • Karabiber
  • Kırmızı biber

KABAK DETOKSU TARİFİ

Orta boy seçilen kabaklar ince şekilde rendelenir. Bir tavada yağ eklenmeden kısık ateşte pişirilir ve soğumaya bırakılır. Kabakların soğumasının ardından üzerine yoğurt, ceviz ve baharatlar eklenir.

KABAK DETOKSU İÇİN LİSTE

Kahvaltı

  • 2 adet haşlanmış yumurta ve bir dilim peynir tüketilmesi tavsiye edilir.

Öğle

  • Kabak detoksu tarifi

Ara Öğün

  • 2 adet meyve

Akşam

  • Kabak detoksu tarifi

NURSEL ERGİN KİM?

Acun Ilıcalı'nın 2008 yılında sunduğu Var Mısın Yok Musun programı ile tanınan Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980 doğumlu. Begüm isminde bir kızı olan Ergin, Cam Kırıkları dizisinde rol aldı. Yemek programlarında sunuculuk yaparak kariyerini devam ettirdi.

Mikrobiyota diyeti nedir? Mikrobiyota diyeti nasıl yapılır? İşte mucizevi mikrobiyota diyeti

İLİŞKİLİ HABER

Mikrobiyota diyeti nedir? Mikrobiyota diyeti nasıl yapılır? İşte mucizevi mikrobiyota diyeti
Mikrodalgada mısır haşlama! Mikrodalgada mısır kaç dakikada pişer? En pratik mısır haşlama

İLİŞKİLİ HABER

Mikrodalgada mısır haşlama! Mikrodalgada mısır kaç dakikada pişer? En pratik mısır haşlama
Elif Sena Demiroğlu Yasemin.com - Editör
Yasemin - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Yasemin.com ’da “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0