Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Arak dizisi nerede çekiliyor?

Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan Show TV ekranlarının yeni dizisi "Arak" konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleriyle dikkatleri üzerine çekti. İlk bölümüyle büyük beğeni alan yapıma dair detayları öğrenmek isteyen pek çok kişi internetten araştırma yapmaya başladı. İşte detaylar...

Show TV ekranlarının yeni dizisi "Arak", etkileyici oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle diziseverlerin radarına girmeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturduğu senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay'ın kaleme aldığı yapım, 21 Aralık Perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. Diziye dair detaylar ise izleyenler tarafından merak konusu haline geldi. Arak'ın konusunu, oyuncu kadrosunu ve çekim yerlerini öğrenmek isteyen birçok kişi arama motorlarında hızla araştırma yapıyor. Gelin, Arak dizisine dair merak edilen her şeyi adım adım öğrenelim.

Arak ne demek, Arak ne anlama geliyor? İLİŞKİLİ HABERArak ne demek, Arak ne anlama geliyor?

ARAK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

1998 yılında ülkenin ileri gelen ekonomi profesörlerinden biri Rauf Çınar'ın eşi Elif Çınar, evlerine giren Necip Talan adlı hırsız tarafından saldırıya uğrar ve bıçaklanır. Rauf Çınar'ın kızı Zeynep Çınar o gece annesini Akay Talan ise babasını kaybetmenin acısıyla sarsılır. Bir gecede kimliksiz, isimsiz, evsiz kalan Akay Talan, hiçbir çocuk kendi kaderini yaşamasın diye ant içer.

Arak dizisi

Arak dizisi

Hırsızlıkla hem kendini hem de yaşadığı mahalleyi geçindiren Akay yani "Kara", ailesinin hayatını mahvedenlerin peşine düşer ve sürpriz şekilde karşısına çıkan Zeynep ile her şeyi sil baştan değiştirmek zorundadır.

Arak dizisi konusu

Arak dizisi konusu

ARAK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Başrollerini İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in paylaştığı Arak dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla da izleyenlerin dikkatini çekiyor. Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç ,Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden önemli isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.

Arak dizisi oyuncu kadrosu

Arak dizisi oyuncu kadrosu

ARAK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? ARAK DİZİSİ ÇEKİM YERLERİ

Arak dizisinin çekim yerlerini merak eden birçok kişi internette araştırma yapıyor. İddialı dizinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Semt olarak ise Balat, Beşiktaş ve Galata gibi noktalar olay örgüsünün beslendiği yerlerin başında geliyor.

Arak dizisi çekim yerleri

Arak dizisi çekim yerleri

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0