Survivor büyük ödülü için gözler Acun Ilıcalı’da! Final tarihi ve büyük ödül detayları

Survivor 2024 finali için geri sayım sürüyor. Aylardır devam eden zorlu mücadelenin ardından Survivor All Star 2024 şampiyonunun belli olacağı final tarihi izleyenler tarafından merak konusu haline geldi. Peki, Survivor 2024 final ne zaman, şampiyonluk ödülü ne kadar?

Yıllardır ekranlarda fırtına gibi esen fenomen yarışma programı "Survivor", 2024 sezonuyla izleyenleri ekran başına kilitliyor. Final heyecanı için nefesler tutulurken kinci finalisti belirlemek için yarışmacılar karşı karşıya geldi. 

Dominik Cumhuriyeti'ndeki en önemli ve son final kolyesi dün gece sahibini buldu. Dokunulmazlık oyunu için kozlarını paylaşan yarışmacılardan ilk elenen Atakan oldu. Ardından Seda da oyun dışı kaldı. Nefise ile Ogeday ise son kez kozlarını paylaştı ve İstanbul'un son ismi, final koltuğunun ikinci sahibi Nefise Karatay oldu.

Survivor All Star 2024'ün ilk finalisti ise Batuhan Karacakaya'ydı.

SURVİVOR 2024 FİNAL NE ZAMAN?

Şampiyonluğa adım adım yaklaşırken finalin ne zaman olacağı ise merak konusu haline geldi. Geçtiğimiz yıl 13 Haziran günü Kuruçeşme Açıkhava'da gerçekleşen final gecesi bu yıl da 13 Haziran'da İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi'nde canlı olarak yapılacak.

SURVİVOR 2024 BÜYÜK ÖDÜLÜ NE KADAR?

Öte yandan Survivor All Star'da geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezon da şampiyonun ödülünün ne olacağı henüz belli değil. Önceki sezonlarda şampiyonluk ödülü 500.000 TL'ydi. Survivor 2024 birincisinin de 1.000.000 TL kazanması bekleniyor.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0