ABD Türk iş insanları için "İş Vizesi" programı başlatıyor!

ABD ile Türkiye arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmek için tasarlanan Business Visa Program (İş Vizesi Programı-BVP), iş ilişkileri nedeniyle ABD’ye gitmek için vize almak isteyen iş insanlarına büyük kolaylık sağlayacak.

İş ilişkileri nedeniyle ABD'ye gitmek için vize almak isteyen iş insanlarına kolaylık sağlamak amacıyla önemli bir adım atıldı.

Vize görüşmelerine randevu almak gibi pek çok sorundan kaynaklı başta fuarlar olmak üzere iş görüşmesi gibi birçok temasın sekteye uğraması nedeniyle atılan bu adım iş faaliyetlerine büyük bir kolaylık sunacak.

Türk iş insanları için başlatılan Business Visa Program (İş Vizesi Programı-BVP) ile ABD'nin tercih ettiği kriterlere göre seçilen onaylanmış şirketler için iş vizesi işlemleri hızlandırılacak. BVP üyeliği ile yalnızca hızlandırılmış vize randevu planlaması değil aynı zamanda vize birimi ile iletişim için özel e-posta adresi imkanı da sağlanacak. 

PROGRAMDAN FAYDALANMAK İÇİN GEREKLİLİKLER

Business Visa Programı'na katılım sağlamak için 1 milyon doları aşan yıllık gelir ve Türkiye'de bulunan en az 100 tam zamanlı çalışan özelliklerini karşılamak gerekiyor. Ayrıca şirketin ABD'de önemli bir müşteri tabanı olması, ABD şirketleriyle ortaklıklar, ABD'ye yılda en az 20 çalışanın seyahat ettiği düzenli iş seyahatleri gibi ABD ile kanıtlanabilir güçlü bağlar da programdan yararlanmayı daha kolay bir hale getirecek.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0