Siyah Kalp dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Şansalan Konağı gerçekten var mı?

Aşk, intikam ve tutkunun iç içe geçtiği, sırlarla dolu bir ailenin hikayesini ele alan Siyah Kalp, diziseverleri ekran başına kilitliyor. Her perşembe Show Tv'de yayınlanan yapımın konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri ise arama motorlarında araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

Show TV ekranlarının yeni dizisi "Siyah Kalp", dokunaklı öyküsü ve güçlü oyuncu kadrosuyla dizi tutkunlarının radarına girmeyi başardı. Kısa sürede yüksek reytinglerle ilgi odağı haline gelen yapıma dair tüm detaylar izleyenler tarafından merak ediliyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu, senaryosunu Yılmaz Tunç'un kaleme aldığı yapımın özellikle çekim yerleri izleyenler tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Kapadokya'nın etkileyici manzaralarıyla harmanlanmış 'Siyah Kalp' dizisine dair tüm detaylar haberin devamında...

SİYAH KALP DİZİSİ KONUSU NEDİR?

İlk bölümünden itibaren büyük beğeni toplayan Siyah Kalp dizisi, kendilerini genç yaşta terk edip varlıklı bir iş adamıyla evlenen anneleri Sumru'nun izinden Kapadokya'ya gelen ikiz kardeşler Nuh ve Melek'in dramatik hikâyesini gözler önüne seriyor.

Çocuklarını babannelerine bıraktıktan sonra Kapadokyalı zengin iş insanı Samet ile evlenen Sumru kısa bir süre sonra Esat'ı doğurur.

Yıllar sonra babaannelerinin nasihatı üzerine Kapadokya'ya gelen Nuh ve Melek anneleri tarafından istenmez ancak geldikleri ihtişamlı konakta Nuh, Sevilay ile karşılaşır. Melek'in yolu ise Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya ve uzak tutmaya çalışsa da, Melek ve Nuh aileye ve Cihan ile Sevilay'ın kalbine sızmayı başaracaktır.

SİYAH KALP DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği "Siyah Kalp" dizisi yıldız oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Başrollerinde Burak Tozkoparan, Hafsanur Sancaktutan ve Aras Aydın'ın yer aldığı dizinin kadrosunda Ece Uslu, Leyla Tanlar, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Genco Özak, İlker Aksum, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu, Gözde Çığacı, Derin İnce, Deniz Karabaş, Sema Çeyrekbaşı ve Işıl Yücesoy gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

SİYAH KALP DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yalnızca konusu ve oyuncu kadrosuyla değil çekim yerleriyle de adından söz ettiren Siyah Kalp dizisi, Türkiye'nin gözde turistik bölgelerinden biri olan Kapadokya'da çekilmektedir. Kapadokya'nın benzersiz doğal oluşumları ve tarihi dokusunu izleyenlerle bukuşturan yapım, büyük beğeni topluyor.

Kestane kabuklarını sakın çöpe atmayın! Kestane kabuklarının bilinmeyen faydaları...

İLİŞKİLİ HABER

Kestane kabuklarını sakın çöpe atmayın! Kestane kabuklarının bilinmeyen faydaları...
Bulut gibi pofuduk olan bomlet tarifi! Yumurtadan bomlet nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Bulut gibi pofuduk olan bomlet tarifi! Yumurtadan bomlet nasıl yapılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0