Müge Anlı'nın evi nerede? Müge Anlı İstanbul'da hangi semtte oturuyor?

ATV ekranlarında yayınlanan Tatlı Sert program sunucusunun Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturduktan sonra özel hayatıyla ilgili çok fazla soruya maruz kalıyor. Ünlü gazeteci Müge Anlı'nın ev dekorasyonu da ifşa olunca nerede oturduğu merak konusu oldu. Müge Anlı'nın evi nerede? Müge Anlı İstanbul'da hangi semtte oturuyor?

Müge Anlı Türk Televizyonculuğunun son yıllardaki en çok merak edilen ve takip edilen programcılarından birisi. ATV ekranlarının reyting rekoru kıran gündüz yayınlanan programının sunucusu Müge Anlı, faili meçhul kayıpları ve cinayetleri ortaya çıkaran isim birçok kişinin de ailesine kavuşmasına yardımcı olmuştur. 25 Haziran 2022 Cumartesi günü bir otelde sade bir törenle nikah masasına oturan Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu gündemden düşmüyor. Gelinlikli ve damatlıklı halleri ortalığı sallamıştı. Evlendikten sonra nerede oturuyor sorusu da çok fazla merak ediliyor.

Müge Anlı
Müge Anlı
İLİŞKİLİ HABERMüge Anlı'nın evi ifşa oldu! Müge Anlı'nın ev dekorasyonu göreni hayran bıraktı

MÜGE ANLI NEREDE OTURUYOR? 

Müge Anlı, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Etiler semtinde oturmaktadır. Evinin adresi tam olarak bilinmemektedir, ancak Etiler'in lüks semtlerinden birinde olduğu bilinmektedir.

2023 yılında, Müge Anlı'nın evine ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sosyal medyada paylaşılmıştı. Bu fotoğraflarda, evin Etiler'de bulunan bir mobilya firmasından alınan altın varaklı koltuklar ve diğer mobilyalar yer alıyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen Hande Yener'e 'yalaka' dediler! Nokta atışı cevap

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen Hande Yener'e 'yalaka' dediler! Nokta atışı cevap
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0