İDO'dan dev hizmet: İstanbul Bulgaristan arası feribot seferleri başlıyor!

İstanbul'dan Bulgaristan'a gitmek isteyen seyahat tutkunlarına İDO'dan müjdeli bir haber geldi. Deniz otobüsüyle Balkanlar'a gitmek isteyenler için İstanbul ile Bulgaristan arasında seferler başlatılacak. İDO tarafından yapılan açıklamaya göre sefer tarihleri ve bilet fiyatları ise belli oldu.

Geçtiğimiz aylarda Yunanistan, "Kapıda Vize" uygulamasıyla beraber Türk vatandaşlarına bazı Yunan Adaları'na vizesiz seyahat etmesine olanak tanıdı. Türk turistlere 10 ada için vize kolaylığı sağlanmasının ardından, birçok kişi İDO seferlerinden faydalanarak adaları keşfetme imkanı buldu. Şehirlerarası ulaşımdan sonra ülkeler arası ulaşıma da başlayan İDO, İstanbul-Bulgaristan arası feribot seferleri başlattı. Mis gibi deniz havası alarak Balkanlar'a yolculuk yapmak isteyen vatandaşları heyecanlandıran seferlerin tarihleri belli oldu.

2018 yılında İDO ve Burgaz Deniz Terminali Müdürlüğü'nün başlattığı çalışmalarda, 2019 yılında seferlerin başlaması öngörülmüş ancak çeşitli sebeplerden dolayı bu plan ertelenmişti.

SEFER TARİHLERİ BELLİ OLDU

Yapılan yeni açıklamayla beraber İstanbul'dan Bulgaristan Burgas'a feribot seferleri, 11-14 Ekim haftasında başlayacak. İDO'nun resmi hesabından yapılan paylaşıma göre ilk hafta sefer saatleri şu şekilde olacak:

  • Sarayburnu-Burgas

11 Ekim Cuma - 15.00

13 Ekim Pazar - 17.00

  • Burgas-Sarayburnu

12 Ekim Cumartesi - 12.00

14 Ekim Pazartesi - 08.00

İSTANBUL BULGARİSTAN ARASI FERİBOTLA KAÇ SAAT SÜRECEK?

İstanbul-Bulgaristan feribot seferleri toplamda 5 buçuk saat sürecek.

İSTANBUL-BULGARİSTAN FERİBOT BİLETLERİ NE KADAR?

İstanbul-Bulgaristan arasında feribotla yolculuk gidiş geliş 29 Euro'dan (yaklaşık 1100 TL) başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 

Çin'de milyonları şaşırtan gelenek: Düğünde resmen ağlıyorlar!

İLİŞKİLİ HABER

Çin'de milyonları şaşırtan gelenek: Düğünde resmen ağlıyorlar!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0