National Geographic 'dünyanın en iyisini' seçti! 2025 yılında herkes burayı ziyaret edecek

Dünyaca ünlü seyahat dergisi National Geographic Travel dergisi "2025 yılı için ziyaret edilecek yerler" başlıklı oylamayı sosyal medya üzerinden takipçilerine sundu. Yapılan oylama sonucuna göre Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna, ‘dünyanın en iyisi’ olarak belirlendi.

Dünyanın en bilinmez noktalarına ışık tutarak gezegenimiz keşfetmemizi sağlayan National Geographic, 2025 yılı için ziyaret edilecek yerler başlıklı bir oylamayı resmi Instagram hesabından kullanıcılarına sundu. Oylama sonuçlarına göre Saraybosna, zirveye adını yazdırdı ve "2025 Dünyanın En İyisi Okuyucu Ödülü"ne layık görüldü.

SARAYBOSNA 2025'İN EN İYİSİ

"Yüzyıllık bir tarih ve doğal güzelliklerle harmanlanmış bu kozmopolit başkentin bu kadar sevilmesine şaşırmamak gerek." notuyla oylama sonucunu paylaşan dergi, Saraybosna'da gezilebilecek yerler arasında yerel dükkanların da sayıldığını da belirterek "Miljacka Nehri kıyısında yürüyüş yapın ve kentin size sunduğu manzaranın tadını çıkarın" ifadelerine yer verdi.

BODRUM DA LİSTEDE!

National Geographic Travel dergisince yapılan oylamada Saraybosna'nın yanı sıra Vietnam'dan Ho Chi Minh, ABD'den New Orleans, Peru'dan Cusco yer aldı. Ayrıca Bodrum'un şık modernliği ve zengin imkanlarıyla hem eğlenmek hem de dinlenmek isteyen ziyaretçilere mükemmel fırsatlar sunduğuna dikkat çeken dergi, Türkiye'den Bodrum'u da listeye ekledi.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0