Güneşte yanmış gibi gösteren makyaj tüyoları! Bronz makyajın altın tüyoları

Yaz tatilinden hemen sonraki o güneşte yanmış görüntünüzden hoşlanıyorsanız sizlere vereceğimiz ipuçları sayesinde her gün tatilden dönmüş gibi ışıltıyı ortaya çıkarabilirsiniz. Aynı görünümü güneşe çıkmadan da yapmak için hazırsanız sizler için hazırladığımız adımları uygulamaya geçelim...

Yaz aylarının en sevilen makyaj stillerinden biri de güneşte yanmış gibi bronz makyaj. Henüz tatile çıkmamış kadınların bile merakla aradığı ve yapmaya çalıştığı adeta güneşte yanmış gibi gösteren mükemmel tüyoları sizlerle paylaşıyoruz. Basit ve bir o kadar da pratik makyaj ipucuyla artık her zaman istediğiniz güneşte hafif yanmış o ışıltıyı elde edebilirsiniz. Bronz makyaj için makyaj çantanızda bulunması gereken aydınlatıcı, bronzer ve ışıltılı farları ise şimdiden hazırlayın.

Güneşte yanmış gibi gösteren makyaj tüyoları!

Güneşte yanmış gibi gösteren makyaj tüyoları!

  • Öncelikle kullanacağınız fondöteninizin hafif olduğundan emin olmanız gerekir çünkü cildinize ağır gelen herhangi bir şey amacı bozacaktır.
  • Cildinizde sıcak tonlu pigmentler kullanın çünkü daha hafif olan hiçbir şey size aradığınız bronzluğu vermez.
  • Gözler için basit bir kahverengi/bronz göz farı seçin ve bunu tüm göz kapaklarınıza uygulayın. Ancak yanaklar için sıcak tonlu ve hafif ışıltılı bir allık seçin.
  • Hiçbir şey bunu aydınlatıcıdan daha iyi yapamaz. Bunu yanaklarınızın üst kısmına ve şakağınızın üst kısmına uygulayıp bir C oluşturun.
  • Kaş kemiğinize, burnunuzun ortasına, yani ışığın doğal olarak yüzünüze çarpacağı bölgelere uyguladığınızdan emin olun.

Yaz aylarında makyajınızın tüm gün dayanmasını istiyorsanız makyaj sabitleyici spreyler kullanabilirsiniz. Spreyi belirli bir mesafeden yüzüne sıkarak makyajınızda akma, dağılma sorunu yaşamanın önüne geçebilir, makyajınızı daha kalıcı hale getirebilirsiniz.

İşte bu kadar!

Bebekle tatile çıkılır mı? Bebekle tatile giderken neye dikkat etmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Bebekle tatile çıkılır mı? Bebekle tatile giderken neye dikkat etmeli?
Erkek giyiminde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Erkekler için iyi giyinme tüyoları

İLİŞKİLİ HABER

Erkek giyiminde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Erkekler için iyi giyinme tüyoları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0