TikTok'da trend olan Boyfriend Blush makyajı nasıl yapılır?

Son günlerde TikTok’ta gündem olan makyaj stillerinden biri allık ile yapılan boyfriend blush. Bir allık ne kadar farklı uygulanabilir ya da değişik trendlere nasıl adapte olabilir diye düşünen kadınların tüm tabularını yıkacak muhteşem Boyfriend Blush makyajı yaz aylarına hızlı bir giriş yaptı. Gelin birlikte Boyfriend Blush makyajı nasıl yapılır öğrenelim...

Allık, genellikle yanaklara uygulanan bir makyaj ürünüdür. Ancak, doğru allık kullanımı, yüz hatlarınızı belirginleştirebilir ve cildinize ışıltı katabilir. Makyaj sanatçısı Zoë Taylor, Boyfriend Blush, yanağın daha alt kısmında bulunan doğal bir renk tonudur” diye açıklıyor. "Gerçekten taze ve doğal bir görünüm sağlıyor ve cilde açık havada koşuya çıkmışsınız ya da hızlı bir yürüyüş yapmışsınız gibi bir görünüm kazandırıyor. Hemen hemen herkesin cildine de uyum sağlıyor.” Egzersiz sonrası pembeleşen cildi taklit eden Boyfriend Blush yöntemi, cildi genç, dışarıda zaman geçirmiş ve hafifçe kızarmış gibi göstermek için kolay bir yoldur. 

BOYFRİEND BLUSH MAKYAJININ PÜF NOKTALARI:

BOYFRİEND BLUSH MAKYAJININ PÜF NOKTALARI:

Trende ismi veren TikTok kullanıcısı Mallory Osses, örnek olarak Prens Harry ve Prens William’ı gösteriyor ve neden “erkek arkadaş allığı” denildiğinde de özetlemiş oluyor. 

TikTok’tan yeni makyaj trendi: Sunset blush! Sunset blush nasıl uygulanır?İLİŞKİLİ HABERTikTok’tan yeni makyaj trendi: Sunset blush! Sunset blush nasıl uygulanır?

BOYFRİEND BLUSH MAKYAJININ PÜF NOKTALARI:

Yanakların elmacık kemikleri üzerine tam oturması ve hafifçe çene kemiğinin alt kısmına doğru inmesi gerekiyor. Renk olarak ise yanaklarınızın doğal olarak kızarmasını taklit etmeniz gerektiği için pembesi veya sıcak bir kırmızı tercih etmelisiniz.

BOYFRİEND BLUSH MAKYAJININ PÜF NOKTALARI:

BOYFRİEND BLUSH MAKYAJININ PÜF NOKTALARI:

Cildinizde yoğun bir allık görünümü oluşturmak için Baked Blush-On Yüksek Pigmentli & Mat Bitişli Fırınlanmış Allık ürününü kullanabilirsiniz. Mat dokusu ile cilt yüzeyindeki parlamaları engelleyen bu ürün gün boyu kalıcı etkiye sahip. Allık fırçasını allığa batırarak yanaklarınızın merkezinden başlayıp kulaklarının üst kısmına, hafifçe dışa doğru yayılacak şekilde allığı sürün. Daha yoğun bir görünüm istiyorsanız allığı katman halinde yanaklarına uygulayabilirsiniz.

Yaz aylarıyla oldukça uyumlu olan boyfriend makyajı genç ve taze bir görünüm için ideal. Makyaj rutinlerine bu stili ekleyerek romantik görünümün tadını çıkarabilirsiniz.

Bu trendleri bilmeden yaz ayına girmeyin! 2024 yaz moda trendleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Bu trendleri bilmeden yaz ayına girmeyin! 2024 yaz moda trendleri nelerdir?
Karadeniz'de bir ilk: Uzungöl sıcak hava balon heyecanıyla Kapadokya'ya rakip oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Karadeniz'de bir ilk: Uzungöl sıcak hava balon heyecanıyla Kapadokya'ya rakip oluyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0