69 yaşındaki Gülşen Bubikoğlu güzellik sırrını açıkladı!

Yeşilçam'ın güzel kadınlarından olan usta oyuncu Gülşen Bubikoğlu, 69 yaşında olmasına rağmen pürüzsüz cildi ve fit haliyle dikkat çekiyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hala hayranlarından büyük ilgi gören Bubikoğlu sırlarını ilk kez açıkladı.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Gülşen Bubikoğlu, 69 yaşında dahi gençlik iksiri gibi güzelliğiyle herkesi şaşırtıyor. Bubikoğlu'nun son halini görenler, onun yaşını öğrenince inanamıyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar, onun geçmişten bugüne güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediğini gösteriyor. 'Ah Nerede', 'Yaban', 'Ayrı Dünyalar' gibi unutulmaz Yeşilçam yapımlarında rol alan Bubikoğlu, güzelliğiyle yıllara meydan okuyor.

 

İŞTE GÜLŞEN BUBİKOĞLU'NUN GÜZELLİK SIRLARI:

Cildini sık sık doğal maskelerle yenileyen Bubikoğlu, bu sayede cildini canlı ve taze tutuyor. Bitkisel yağlar ve doğal ürünler kullanarak, kimyasal içeriklerden uzak durmayı tercih ediyor.

Bubikoğlu, uzun yıllar boyunca setlerden uzak bir hayat sürmüş ve zamanını ailesine ayırmayı tercih ediyor. Sosyal medyada yaptığı bir paylaşımında, "Kötü hissettiren onca şeye rağmen; arada kendimize moral vermek lazım. Süs püs vs, iyi geliyor. Sevgiyle ve sağlıkla kalın" diyerek güzellik ve gençlik sırlarını ipuçlarıyla paylaştı.

Gülşen Bubikoğlu'nun genç kalma sırlarından biri de sağlıklı beslenme alışkanlıklarıdır. Ünlü oyuncu, Prof. Dr. Canan Karatay'ın tavsiyelerine uyarak sağlıklı ve doğal beslenmeyi hayatının bir parçası haline getirmiştir.

Sosyal medya takipçileri, Bubikoğlu'nun genç ve sağlıklı kalmasını huzurlu bir hayat sürmesine ve sağlıklı beslenmesine bağlamaktadır.

Huzurla çevrelenmiş bir evin sırrı: Bali stil! Bali evleri bu yaz çok konuşulacak

İLİŞKİLİ HABER

Huzurla çevrelenmiş bir evin sırrı: Bali stil! Bali evleri bu yaz çok konuşulacak
2024 moda trendi Mary Jane ayakkabı modelleri ve fiyatları! Mary Jane ayakkabı nedir?

İLİŞKİLİ HABER

2024 moda trendi Mary Jane ayakkabı modelleri ve fiyatları! Mary Jane ayakkabı nedir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

selami 1 ay önce

güzellik sirrimi ?! estetik, makyaj ve kamera filtreli app.. :))

Toplam 5 beğeni

Esen 1 ay önce

Bol para, dert tasa yok, makyaj ve estetik var. Ne sırrıymış.

Toplam 5 beğeni