Şimdiye kadarki en havalı yaz makyajı trendi: Tropıcal smoothıe blush

Tiktok, Instagram gibi paylaşım siteleri sayesinde her geçen gün yeni bir trend karşımıza çıkıyor. Makyaj bu alanların en başında yer alıyor. Özellikle şu sıralar birçok farklı versiyonuyla gördüğümüz allık şimdi yepyeni bir trend olarak karşımızda. İşte şimdiye kadarki en havalı yaz makyajı trendi Tropıcal smoothıe blush hakkında tüm detaylar...

Yazın daha renkli, ışıltılı makyajlar tercih edilirken; kışın daha çok nemlendiriciliği yüksek ürünler kullanılmaktadır. Mevsimlere uygun makyaj yapmak cilt yapısını korumak açısından oldukça önemlidir. Daha çok yaz aylarında tercih edilen renkli makyajların en önemli makyaj ürünlerinden biri hiç kuşkusuz allıktır. Tiktok, İnstagram gibi sosyal medya araçlarında allık ile ilgili her geçen gün birçok farklı uygulama biçimleri keşfediliyor. Bunda yüksek takipçi kitlesine sahip fenomenlerin payı da oldukça yüksek. 

Viral olan Boyfriend Blush ile allık ile ilgili trend olan uygulama biçimlerinden bir tanesini görmüştük. Şimdi ise sırada daha da eğlenceli, tam yaz mevsimini yansıtan bir trend var. İsmi Tropical Smoothie Blush
 

TROPİCAL SMOOTHİE BLUSH NEDİR?

TROPİCAL SMOOTHİE BLUSH NEDİR?

TROPİCAL SMOOTHİE BLUSH NEDİR?

Ciltte güneşte yanmışçasına canlı ve doğal bir görünüm oluşturan Tropical Smoothie Blush, farklı allık tonlarının uygulanmasıyla yanaklarda hoş bir degrade efekti oluşturmayı hedefler. Yanaklarınıza doğal ve enerjik bir ışıltı kattığından tam bir yaz makyajı trendidir. 

TROPİCAL SMOOTHİE BLUSH NASIL UYGULANIR?

TROPİCAL SMOOTHİE BLUSH NASIL UYGULANIR?

TROPİCAL SMOOTHİE BLUSH NASIL UYGULANIR?

TikTok’tan yeni makyaj trendi: Sunset blush! Sunset blush nasıl uygulanır?İLİŞKİLİ HABERTikTok’tan yeni makyaj trendi: Sunset blush! Sunset blush nasıl uygulanır?

  • Cildinizi hazırlayın: Cildinizi yormadan cilt tonunuzu eşitleyecek hafif bir fondötenle başlayın.
  • Renklerinizi seçin: Biribirini tamamlayan dört veya beş ton allık seçin. Şeftali, pudra pembesi, fuşya pembesi, kırmızı gibi renkleri kullanabilirsiniz. 
  • İlk rengi uygulayın: En açık tondan başlayarak elmacık kemiğinizin olduğu bölgeye uygulayın. 
  • Orta tonları ekleyin: Seçtiğiniz renkler içindeki orta tonu alın ve ilk rengin üzerine uygulayın.
  • Degradeyi oluşturmak renkleri karıştırın: Büyük bir yüz fırçasıyla, seçtiğiniz tonları birbirine dairesel hareketler yapmadan karıştırın. (Renklerin bir bütün olarak görünmesi bu noktada önemli)
  • Rötuş ve kapatma: Tüm renk tonlarını uygulayıp karıştırdıktan sonra, degradenin eşit bir şekilde entegre olup olmadığını kontrol edin. Sert çizgileri yumuşatmak için nemli bir sünger kullanabilirsiniz. Dilerseniz keskin hatlarla da makyajınızı bitirebilirsiniz.

TROPİCAL SMOOTHİE BLUSH NASIL UYGULANIR?

TROPİCAL SMOOTHİE BLUSH NASIL UYGULANIR?

Not: Kremsi allıklar yapısından dolayı birbirine kolayca karışabildiği için, bu işlemleri yaparken likit allık tercih edebilirsiniz.

Güneşten korunmanın en etkili yolu: Bahçe şemsiyeleri! En iyi bahçe şemsiye modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Güneşten korunmanın en etkili yolu: Bahçe şemsiyeleri! En iyi bahçe şemsiye modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0