Meghan Markle'ın trend olan manikürü: Bulut tırnaklar nasıl yapılır?

Prens Harry ile büyük bir törenle evlenen Meghan Markle, magazin gündemini sık sık meşgul eden isimlerin başında yer alıyor. Geçtiğimiz gün katıldıkları bir ödül töreninde zarif tarzı ile dikkatleri tekrardan üzerine çekmeyi başaran Markle, yaptığı tırnaklarla 'manikürlerin kraliçesi' olarak adlandırıldı. Sosyal medyada gündem olan bulut tırnaklar nedir? Nasıl yapılır? İşte detaylar...

2018'de Sussex Dükü Prens Harry ile büyük bir törenle evlenen Sussex Düşesi Meghan Markle, evlendikleri günden beri magazin gündeminden düşmüyor. Zarif ve şık tarzıyla bulunduğu her yerde dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta gerçekleşen ESPN'in (Entertainment and Sports Programming Network-Eğlence ve Spor Programlama Ağı) spor ödül töreninde ödül alacak olan Prens Harry, eşi Meghan Markle ile davete gelmişti.



Davet için gelinlik tarzında beyaz bir elbise giyen Sussex Düşesi, kıyafetini zarif bir balerin topuzuyla tamamlamıştı. Minimal görünümüyle uyumlu bir seçim olan bulut tırnakları da görenlerin gözünden kaçmadı. Sosyal medyanın yeni trendlerinden biri haline gelen ve Meghan Markle'ın 'manikürlerin kraliçesi' olarak adlandırıldığı bulut tırnaklar nasıl yapılır hadi gelin birlikte bakalım!


Kraliyet gelini Maghan Markle organik sektörüne girdi! Yeni girişimi gündem olduİLİŞKİLİ HABERKraliyet gelini Maghan Markle organik sektörüne girdi! Yeni girişimi gündem oldu

BULUT TIRNAK NEDİR? 

Bulut tırnaklar klasik beyaz manikürün modern bir versiyonu olarak da adlandırılmaktadır. Genellikle yarı saydam ve parlak bir bitişe sahip olan bir tırnak türüdür. Sahip olunan doğal tırnakların oval şekilde ve kısa uzunlukta biçimlendirilmesiyle oluşmaktadır.
Yarı saydam süt beyazı bir oje sürülerek, üzerine eklenen üst katmanda bulut tırnaklara hafif bir parlaklık kazandırılması işlemidir. 

Meghan Markleın gündem olan bulut tırnakları

Meghan Markleın gündem olan bulut tırnakları


BULUT TIRNAK NASIL YAPILIR?

Tırnaklarınızı hazırlayın: Tırnaklarınızı törpüleyerek istediğiniz şekli verin ve tırnak etlerinizi geri itin. Bu işlemleri yaparken tırnaklarınızın kuru ve temiz olduğundan emin olun. 

Baz oje uygulayın: Tüm tırnaklarınıza beyaz veya pastel tonlarda bir baz oje sürün.



Beyaz oje ile bulutlarınızı oluşturun: Küçük bir fırça veya sünger yardımıyla tırnaklarınıza beyaz oje ile bulut şekilleri oluşturun. (Bulutların boyutunu dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.) 

Gölgelendirme ekleyin: Mavi veya mor tonlarda bir oje kullanarak bulutlarınızın üzerine  gölgelendirmeler yapın.

Üst oje sürün: Son olarak tırnaklarınızı korumak için bir kat üst oje sürerek tırnaklarınıza ve yaptığınız bulutlara parlaklık kazandırın. 

Yaz sezonuna özel kombin önerileri ve stil ipuçları! Yaz mevsiminde ne giyilir?

İLİŞKİLİ HABER

Yaz sezonuna özel kombin önerileri ve stil ipuçları! Yaz mevsiminde ne giyilir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0