Uçakta yanınıza alabileceğiniz 5 pratik cilt bakım ürünü!

Cilt bakımını düzenli bir şekilde yapıyor ve aynı zamanda seyahat etmeyi de oldukça seviyorsanız bu haberimiz tam size göre. Uzun saatler yapacağınız uçak yolculuklarınızda yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz 5 pratik cilt bakım ürünlerini sizler için derledik.

Cilt bakımını düzenli bir şekilde yapmanın oldukça fazla faydası bulunmaktadır. Sivilce, leke, akne, siyah nokta, kırışıklık gibi deri problemlerinin yaşanmasını engellemek, cildin ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral ve yağların karşılanmasını sağlamak ve yaş, genetik ve çevresel faktörlere bağlı olarak ince kırışıklık izlerinin azaltılabilmesi cilt bakımının sağladığı faydalardan bazılarıdır.

Bazen rutin olarak devam ettirdiğimiz cilt bakım alışkanlıkları günlük hayattaki yoğunluklar ya da uzun seyahatler sırasında aksayabilmektedir. Özellikle uzun mesafeli uçak yolculuklarında basınç, düşük nem, UV ışınları ve çoğu zaman uyku eksikliği beraberinde donuk, gergin ve kuru bir cildi beraberinde getirebilmektedir. İşte bu tarz problemler yaşanmadan seyahat edebileceğiniz ve bu seyahatlerde yanınıza alabileceğiniz 5 pratik cilt bakım ürünü... 

1- Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Yüz Maskesi

Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Yüz Maskesi

Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Yüz Maskesi


Bu 2 parçalı maske, sadece 10 dakika içerisinde yüzünüzdeki donukluğu gözle görülür şekilde iyileştirir, çizgilerinizi canlandırır ve cildinizi aydınlatarak uçuş boyunca ihtiyacınız olan nem oranını sağlar.

  • 2-Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Göz Maskesi

Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Göz Maskesi

Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Göz Maskesi


Göz çevreniz de uçuş esnasında en çok kuruyan yerlerinizden biri. Göz çevrenizdeki donuk ve yorgun görünümün azalmasına yardımcı olan bu maske, yalnızca 1 uygulamadan sonra daha sıkı, gergin ve aydınlık bir göz çevresi sunar. Cildin doğal hyalüronik asit ve kolajen üretimini artırır.

  • 3-Aurelia Geneve -T- Shaped Energy Masaj Aleti

Aurelia Geneve -T- Shaped Energy Masaj Aleti

Aurelia Geneve -T- Shaped Energy Masaj Aleti


Yukarıda önerdiğimiz maskelerin yüzünüzdeki etkisini bu masaj aletiyle daha da artırabilirsiniz. Hem seyahat esnasında çok işinize çok yarar hem de uçuşta kan dolaşımınızı destekleyerek cildinizin daha canlı ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.

  • 4- Shiseido Ultimune Power Infusing El Kremi 

Shiseido Ultimune Power Infusing El Kremi

Shiseido Ultimune Power Infusing El Kremi


Uzun uçuşlarda sadece yüzünüz değil elleriniz de kurumaya eğilimlidir. Cildi nemlendiren, kuruluk ve diğer dış hasarlardan koruyarak daha pürüzsüz ellere sahip olmanızı sağlayan Ultimune kremlerini de uçuş esnasında yanınızda bulundurabilirsiniz. 

  • 5- Polaar The Genuine Lapland Dudak Kremi

Polaar The Genuine Lapland Dudak Kremi

Polaar The Genuine Lapland Dudak Kremi


Soğuk / sıcak havanın yıprattığı dudaklarınızı onaran %98’i doğal bu lip balm, ilk uygulamadan itibaren dudaklarınızı nemlendirir ve besler. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0