Tırnakları güçlendirmenin en kolay yolları neler? Kırılan tırnaklara çözüm

Tırnaklarınızın sürekli kırılması ve soyulması günlük yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa evde yapacağınız bazı minik adımlar tüm sorularınızı ortadan kaldıracaktır. Genellikle vitamin eksikliği nedeniyle oluşsa da yanlış ve eksik tırnak bakımı da bu soruna sebep olan tırnak kırılmasına çözüm önerilerini sizler için derledik.

Tırnak bakımı her kadının özen gösterdiği bir konu. Özellikle son yılların vazgeçilmez nail art görünümleri ve protez tırnaklar, tırnak bakımına verilen önemi bir hayli arttırdı. Beslenme alışkanlıklarınız, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitaminler ve minerallerin sağlanması tırnaklarınızın güçlenmesinde önemli rol oynadığını biliyor muydunuz? Güzellik salonlarında yüzlerce lira vererek tırnaklarınıza zarar vermek yerine evinizde yapacağınız bazı rutinlerle muhteşem tırnaklara sahip olmak ister misiniz? Gelin birlikte tırnaklarınızı güçlendirecek doğru adımları inceleyelim...

  • 1- DOĞRU BAKIM YAĞLARINI TERCİH EDİN: E VİTAMİNİ

Tırnaklarınızı pırıl pırıl göstermenin sırrı, onlara düzenli bakımdan geçiyor. Profesyonel markaların tırnak bakım yağları bu konuda size yardımcı olabilir. E vitamini yağı pek çok açıdan güçlü ve besleyicidir. Antioksidan özelliği ile ön plana çıkan bu yağ, tırnaklarınız için güçlü etkilere sahiptir. Kırılma ve soyulmaları önlemesinin yanı sıra tırnaklarınızın uzamasına da yardımcı olur. 

1- DOĞRU BAKIM YAĞLARINI TERCİH EDİN: E VİTAMİNİ

1- DOĞRU BAKIM YAĞLARINI TERCİH EDİN: E VİTAMİNİ

  • 2- VİCKS İLE TIRNAK MANTARLARINA VEDA EDİN

Soğuk algınlığı, grip ve benzeri rahatsızlıklarda kullanılan Vicks, tırnak bakımında kullanılması önerilen etkili bir ürün. Yapılan araştırmalara göre, düzenli Vicks kullanımı tırnak mantarını iyileştiriyor ve tırnakları büyük oranda güçlendiriyor. 

  • 3- JEL TIRNAK VE OJA KULLANMAYIN

Tırnaklarınızı uzatmak için alternatif yöntemler ararken, jel oje uygulamalarının tırnaklarınızı zayıflatabileceğini ve soyulmasına neden olabilir. Ayrıca ultraviyole ışığa maruz kalmak da ciddi bir risk faktörü olabilir.  Eğer hala jel oje uygulamalarına devam etmeye kararlıysanız, aralıklarla tırnaklarınıza mola vermek ve onları dinlendirmek de oldukça önemlidir.

  • 4- ÇAY AĞACI YAĞI KULLANIN

Son zamanlarda uzamayan tırnaklardan mı şikayetçisiniz? O halde çay ağacı yağının güçlü etkilerinden faydalanmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. İyileştirici ve güçlendirici etkileri ile çay ağacı yağı kullanarak, tırnaklarınızı ışık hızıyla uzatabileceğinizi unutmayın!

Soğana karanfil batırmak ne işe yarar? Soğana karanfil koymanın faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Soğana karanfil batırmak ne işe yarar? Soğana karanfil koymanın faydaları nelerdir?
10 kilo fazlası olanlar dikkat! 1 ayda 10 kilo verdiren yöntem! Her gece 1 bardak tüketirseniz

İLİŞKİLİ HABER

10 kilo fazlası olanlar dikkat! 1 ayda 10 kilo verdiren yöntem! Her gece 1 bardak tüketirseniz
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0