50 yaşındaki Victoria Beckham’ın bilinmeyen güzellik sırları ortaya çıktı!

Yaşı ile hem de güzelliği ile yıllara meydan okuyan moda ikonu Victoria Beckham’ın cildi nasıl bu kadar kusursuz kalabiliyor? sorusu yıllardır gündemde dolaşıyordu. 50 yaşında olmasına rağmen genç kız güzelliğiyle dikkat çeken Victoria Beckham’ın bilinmeyen güzellik sırları ortaya çıktı!

Victoria Beckham” markasının kurucusu ve aynı zamanda tasarımcısı Victoria Beckham  başarılarının yanı sıra zamana direnen görünümüyle de ilham vermeye devam ediyor. 17 Nisan 1974 doğumlu 50 yaşındaki Victoria Beckham, yapmış olduğu bir röportajında cildinin parlaklığının yedikleri ile ilgili olduğunu ifade etti. Spice Girls grubunun ilk patladığı yıllardan beri güzelliğiyle dünya çapında ünlenen Victoria Beckham, cildini koruyabilmek için günde 3 ya da 4 adet avokado yediğini açıkladı. Bu şekilde ince de kaldığını belirten Beckham, avokadoyu ne şekilde tükettiğine dair ise detay vermedi.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

  • SABAHLARI ILIK SU SİRKE KARIŞIMI:

Güne sabah 6’da başlayan Victoria’nın, sabah rutinini üç yemek kaşığı elma sirkesinin ardından bir fincan limonlu sıcak su ve birkaç bardak kahve oluşturuyor. Rutinine sabah egzersizleriyle devam eden Beckham, egzersiz için enerjisinin büyük çoğunluğunu kafeinden aldığını söylüyor. 

Not: Herhangi bir sağlık probleminiz varsa Beckham'ın cildi için tercih ettiği beslenme düzenini uygulamadan önce bir uzmana danışmanız önerilir.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

  • DOĞAL VÜCUT ÜRÜNLERİ:

Harika görünen sadece yüzündeki cilt değil, VB vücudunu yumuşak, esnek ve parlak gösterdiği için bu tamamen doğal vücut yağı kullanıyor. Beckham, duştan çıkar çıkmaz cildi hala nemliyken vücut yağı kullanıyor. Cildinize uygun olan vücut yağı, cildi sıkılaştırır, parlaklık ve eşit ton verir.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Victoria Beckham, cilalı bir görünüm için "her zaman tırnak etlerine gerçekten dikkat etmenin anahtarıdır" tavsiyesini verdi. Tırnak etlerini yumuşatmak, beslemek ve tırnaklara parlaklık kazandırmak için çay ağacı yağları içeren bakım ürünleri kullanın.

Victoria Beckham, seyahat çantasının içinde bile nemlendirici bulunduruyor. Görünüşe göre cildini her zaman nemli tutmaya özen gösteriyor. Cildinizin bariyerini desteklemek, yüzeyi pürüzsüzleştirmek ve cildinizi çevreden korumak için benzersiz bir nemlendirici kullanmanız gerekir.

Ebeveynler dikkat! Çocuklarda aşırı yorgunluk davranış bozukluğu olabilir

İLİŞKİLİ HABER

Ebeveynler dikkat! Çocuklarda aşırı yorgunluk davranış bozukluğu olabilir
İş görüşmesine giderken dikkat edilmesi gerekenler! İş görüşmesine giderken ne giyilir?

İLİŞKİLİ HABER

İş görüşmesine giderken dikkat edilmesi gerekenler! İş görüşmesine giderken ne giyilir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0