Ünlü isimlerin en ilginç güzellik sırları ortaya çıktı! Hadise,Fahriye Evcen'in sırrı şoke etti

Ekranlarda sık sık gördüğümüz kadın ünlülerin bu kadar sağlıklı, parlak ve güzel ciltlere sahip olması ise herkesin merak konusu. Her zaman makyajlı ve bakımlı görünmek zorunda olan yıldızların cildi nasıl bu kadar kusursuz diye düşünüyorsanız doğru adrestesiniz. Ünlü isimlerin en ilginç güzellik sırları ortaya çıktı!

Ünlülerin güzellik sırları, çoğu zaman doğal yöntemler ve düzenli bakım üzerine kuruludur. Sağlıklı beslenme, düzenli uyku, spor ve cilt bakımı ile güzelliklerini koruyan bu isimler, güzellik sırlarıyla ilham veriyor. Bu yazımızda ünlü oyuncuların güzellik sırlarına dair tüm detayları bulabilirsiniz....

  • NEBAHAT ÇEHRE'NİN GÜZELLLİK SIRRI

NEBAHAT ÇEHRE

NEBAHAT ÇEHRE

Yıllara meydan okuyan Nebahat Çehre, güzellik sırları arasında sağlıklı beslenmeye önem veriyor. Çehre, kırmızı et yerine balık tükettiğini, bol salata yediğini ve sigaradan tamamen uzak durduğunu söylüyor. Ayrıca, cilt temizliğine ve düzenli uykuya dikkat etmenin cilt sağlığını korumada önemli olduğunu belirtiyor.

  • HADİSE'NİN EN İLGİNÇ GÜZELLİK SIRLARI

HADİSE

HADİSE

Hadise, saçlarını 10 günde bir yıkadığını ve dans, yoga ile pilates yaparak formunu koruduğunu söylüyor.

  • FAHRİYE EVCEN'İN İLGİNÇ GÜZELLİK SIRRI

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, cilt sağlığını korumak için bol bol su içiyor. Evcen, cilt güzelliğinin mutlulukla da bağlantılı olduğunu, mutlu olduğunda cildinin de güzelleştiğini belirtiyor.

  • ÇAĞLA ŞİKEL'İN SIRRI

ÇAĞLA ŞİKEL

ÇAĞLA ŞİKEL

Çağla Şikel, sabahları cildini temizleme jelleriyle yıkıyor, tonik ve C vitamini serumları kullanıyor. Cilt bakımını ihmal etmeyen Şikel, düzenli spor yaparak ve bol su içerek hem bedenini hem de ruhunu beslediğini, bu sayede güzelliğinin uzun süre korunduğunu ifade ediyor.

  • PELİN KARAHAN'IN GÜZELLİK SIRRI

PELİN KARAHAN

PELİN KARAHAN

Pelin Karahan, göz altlarındaki koyu halkalar ve yorgunluk görünümünü azaltmak için kivi dilimleri kullanıyor. Karahan, "Kivinin göz altlarını rahatlatıcı etkisini duymuştum. Birkaç kez denedim ve gerçekten işe yarıyor. Gözlerinizin altına ince dilimler halinde koyuyorsunuz ve gözlerinizi hem dinlendiriyor hem de koyu halkaların rengini açıyor" diyor.

2024 trend yağmur çizmesi modelleri ve fiyatları! Yağmurlu havada ne giyilir?

İLİŞKİLİ HABER

2024 trend yağmur çizmesi modelleri ve fiyatları! Yağmurlu havada ne giyilir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0