Brezilya’da 8 saat içinde 6 estetik ameliyat olan kadın hayatını kaybetti!

Brezilya’nın Ceara eyaletinde yaşayan Viviane Lira Monte isimli genç kadın internet üzerinden bulduğu doktorla anlaşıp 8 saat içinde 6 estetik operasyon geçirdi. Ameliyattan saatler sonra evine yollanan genç kadın hayatını kaybetti.

Brezilya’nın Ceara eyaletinde Sobral’da 24 yaşındaki Viviane Lira Monte isimli genç kadın internet üzerinden bulduğu bir doktor ile anlaşarak estetik operasyon olmak istedi. 31 Ağustos günü doktorun kliniğine giderek bıçak altına yatan genç kadın önce göğüs küçültme ameliyatı sonrasında karın, sırt, kol ve çene bölgesine liposuction yaptırdı.

AMELİYATTAN SAATLER SONRA FENALAŞTI

Ancak cerrah aldığı yağları kalça büyütmek için kullandı ve genç kadın ameliyattan 15 saat sonra eve dönmesine izin verdi. Genç kadının durumu giderek kötüleşti ve önce yerel bir hastaneye ardından başka bir hastaneye sevk edilerek yoğun bakıma alındı.

KALP YETMEZLİĞİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Genç kadının karnında enfeksiyon oluşması sonrasında kalp yetmezliği yaşadığı öğrenilirken 22 gün yoğun bakımda kaldı. 26 Eylül günü hayatını kaybeden genç kadının ölümü sonrasında ise polis ekipleri ‘şüpheli ölüm’ olarak soruşturma başlattı.

24 yaşındaki Vivenne Lira Monte’nin ölümü sonrasında eşi Renan Santiago ise, eşinin ameliyat sonrası kan kustuğunu, enfeksiyon kaptığını belirterek, ''Kan kustu, iyileşti ama hiç stabil olmadı. Ameliyat nedeniyle çok fazla iltihaplanma ve enfeksiyon vardı. Nefes alamıyordu, ama yine de onu canlandırmayı başardılar ve entübe ettiler, ancak geri dönemedi’’ dedi.

HASTASINI BIRAKIP TATİLE ÇIKTI

Cerrahın ameliyat sonrası hasta yoğun bakımdayken tatile çıktığı, Viviane’nin ise doktora 42.000 pound ödediği öğrenildi. Genç kadının durumunun kötüleşmesinden sonra doktorun ortadan kaybolduğunu aktaran Viviena’nın eşi, ‘’Onun kötü durumda olduğunu gördü ama Rio de Janeiro'ya gitti. Onu terk etti ve destek vermedi. Onunla iletişime geçtiğimde ve yoğun bakımda ciddi durumda olduğunu söylediğimde, iyi olacağını, sadece zaman meselesi olduğunu, düzeleceğini söyledi ve beni sakinleştirdi’’ dedi.

 

İngiltere’de doktor skandalı! Neşter bulamayınca İsviçre çakısı kullandı!

İLİŞKİLİ HABER

İngiltere’de doktor skandalı! Neşter bulamayınca İsviçre çakısı kullandı!
Kanser hastalarına yen umut! Nobel ödüllü Aziz Sancar müjdeyi verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Kanser hastalarına yen umut! Nobel ödüllü Aziz Sancar müjdeyi verdi!
Düşünceli hırsız pes dedirtti! Soyguna girdiği evde önce yemek yaptı, çamaşırları astı sonrada…

İLİŞKİLİ HABER

Düşünceli hırsız pes dedirtti! Soyguna girdiği evde önce yemek yaptı, çamaşırları astı sonrada…

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0