2024 Sonbaharın ilk tırnak trendi belli oldu: Black Cherry!

Koyu bordo tonlar bu sezon da tırnak trendleri arasındaki hakimiyetini koruyor. Sonbaharı doyasıya hissedeceğimiz Ekim-Kasım aylarında tüm kombinlerinize uyum sağlayacak yeni bir tırnak trendi ortaya çıktı. Black Cherry adında olan bu manikürü sizler de mutlaka denemelisiniz.

Sonbaharın gelmesiyle birlikte güzellik trendlerinde değişim başladı. Tırnak trendlerinde soğuk ve koyu tonlar güç kazanırken metalik renkler ve çeşitli desenler yeni sezonda konfor alanından çıkmak isteyenlerin tercihi oluyor. Bu yılın ilk trendi olan "Black cherry" modasını ilk defa sizlerle tanıştırıyoruz. Sonbaharın gelmesiyle öne çıkan tırnak trendi "Black Cherry" birbirinden iddialı görünümleri ile dikkat çekiyor. Her kombininize uyum sağlayacak ve kış aylarının vazgeçilmezi olacak Black Cherry modasını öğrenmek isterseniz gelin birlikte inceleyelim..

"BLACK CHERRY TIRNAK MODASI"

Sonbahar aylarının en trend 5 oje rengi!İLİŞKİLİ HABERSonbahar aylarının en trend 5 oje rengi!

"BLACK CHERRY TIRNAK MODASI"

Black cherry tırnaklar adından da anlaşılacağı gibi iyice olgunlaşmış kirazların rengini taklit ediyor. Koyu kırmızı ile koyu mor arasında bir yerde olan bu renk, görünüme ekstra sıcaklık katarken sonbahar renkleriyle de uyum sağlıyor. Özellikle 2024-25 sonbahar kış paletleriyle uyum sağlayan  'Black cherry' minimalist manikürlerinizle birlikte trendi yakalayacak.  Klasik french manikürden vazgeçemeyenlerdenseniz görünümü yükseltmek için coquettecore akımından ilham alan fiyonklar ekleyebilirsiniz. 

Black cherry

Black cherry

Öte yandan hem black cherry hem de cherry mocha trendlerini birlikte kullanabileceğiniz timsah derisi desenlerini manikürünüzde deneyebilirsiniz. 

Black cherry

Black cherry

Black cherry

Black cherry

Kansere yakalanmıştı! Prenses Kate Middleton'un saçlarındaki o detay dikkatlerden kaçmadı

İLİŞKİLİ HABER

Kansere yakalanmıştı! Prenses Kate Middleton'un saçlarındaki o detay dikkatlerden kaçmadı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0