Kansere yakalanmıştı! Prenses Kate Middleton'un saçlarındaki o detay dikkatlerden kaçmadı

Galler Prensesi Kate Middleton uzun süredir kanser tedavisini yenmesinin ardından sağlığına kavuşarak Kraliyet görevlerine geri dönmüştü. Prenses Kate'nin ise geçtiğimiz günlerde kanser hastası genç bir kızla buluşmasının ardından saçlarının neden dökülmediği merak edildi.

İngiltere Kraliyet ailesi üyesi arasında yerini alan ve Galler Prensi William ile 2011 yılında evlenen Prenses Kate Middleton ocak ayında ortalıktan kaybolmuş aylar sonra ortaya çıkınca kanser olduğu öğrenilmişti.

KANSER SONRASI KRALİYET GÖREVİNE DÖNDÜ

Prensesin karnından ameliyat olması sonrasında saray prenses hakkında detaylı açıklama yapmamıştı. Uzun bir süredir kanser tedavisi gören prenses geçtiğimiz günlerde sağlığına kavuşmasının ardından Kraliyet Resmi görevlerine geri dönmüştü.

KANSER HASTASI GENÇ KIZLA BULUŞTU

Galler Prensesi olan Windsor Kalesi'nde 2 Ekim günü ise Prense Kate kanser hastalığına yakalanan 16 yaşındaki fotoğrafçı Liz Hatton ile buluştu. Prenses ve Liz arasında duygusal anlar yaşanırken çok nadir ve agresif bir tümörle mücadele ettiği öğrenilen Liz'e sarılarak yanında olduğunu gösterdi.

KATE'NİN SAÇLARI DİKKAT ÇEKTİ

Ancak sosyal medyada ise Prenses'in Liz ile görüşmesi sonrasında iki kanser hastasının saçlarının neden birbirinden farklı olduğu soruları gündeme geldi.

Prense Kate kemoterapi almasına rağmen saçlarının parlak ve canlı durmasının nedeni merak edilirken, Liz'in saçlarının ise kestirilmiş olmasının nedeni sorgulandı. Bir sosyal medya kullanıcısı ise,  "Gerçek kanser hastaları saçsızken, nasıl olur da saçların bu kadar sağlıklı görünüyor?"  "Kate'in saçları neden dökülmedi? Kemoterapi geçiren diğer hastalar neden saçlarını kaybediyor?" sorusu soruldu.

PRENSES'E SOSYAL MEDYADAN DESTEK

Bir çok sosyal medya kullanıcısı ise Kate'nin saçlarına 'harika görünüyor', 'saçları mükemmel', 'onu sağlıklı ve güzel görmek mükemmel' gibi destek mesajları paylaşıldı.

2024 Sonbaharın ilk tırnak trendi belli oldu: Black Cherry!

İLİŞKİLİ HABER

2024 Sonbaharın ilk tırnak trendi belli oldu: Black Cherry!
Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0