Serenay Sarıkaya'nın saç tüyoları ortaya çıktı! 2025'in yeni trendi: Kurt kesimi saç modası

Son dönemde rol aldığı dizilerle adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya, Adana Altın Koza Film Festivali'nde jüri üyesi olarak görev almıştı. Festivalde saçlarını kısa kestiren Sarıkaya, yeni imajıyla sosyal medyada olay oldu. Serenay'ın yeni saç stili 2025'in popüler saç trendi kurt kesimine dair tüm detaylar haberimizde.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, hem dizilerdeki başarılı performansıyla hem de tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Şimdi ise, Serenay'ın saç tüyoları ve 2024'ün en popüler saç trendi gündemde! Kurt kesimi, 50 yaş üstü kadınlarda şıklığı ve gençliği bir arada sunuyor.

KURT KESİM SAÇ MODASI YÜKSELİYOR!

Kurt kesiminin 2024/25 yılının öne çıkan saç trendi olduğunu görmek için sosyal medya platformlarına bakmak yeterli. TikTok'ta tam 4,1 milyar kez izlenen bu stil, hem gençlerin hem de olgun yaş gruplarının ilgisini çekiyor. Kurt kesim, yeni gibi görünse de kökleri 70'lerin rock tarzına dayanıyor. Joan Jett ve Debbie Harry gibi efsane isimlerin o dönemdeki dağınık, katlı ve asi saç stillerini hatırlarsınız.

Günümüzde ise, o dönemin punk-rock tarzı biraz daha yumuşatılarak modernize edilmiş ve özellikle 50 yaş üstü kadınlar için taze ve sofistike bir görünüm sunan bir stile dönüştürülmüş durumda.

KURT KESİM SAÇ MODASI NEDİR?

Saç modasında son dönemlerde parlayan bir trend var: "Wolf cut" yani kurt kesimi. Bu kesim, üst kısımları hacimli ve uzun bırakılarak, yan ve arka kısımları ise daha kısa ve katmanlı olarak şekillendirilerek elde ediliyor. Adından da anlaşılacağı gibi, bu kesim kurt yelesinden ilham alıyor ve genç, modern ve asi bir görünüm sunuyor.

Özellikle K-pop yıldızlarının ve sosyal medya fenomenlerinin tercih etmesiyle, kurt kesim saç modeli tüm dünyaya yayıldı. Ünlü isimlerden Billie Eilish ve Jenna Ortega'nın da bu kesimi benimsemesi, modelin popülerliğini katladı.

SERENAY SARIKAYA'NIN SAÇ MASKESİ İÇİN MALZEMELER

2 yemek kaşığı acı badem yağı

1 yemek kaşığı zeytinyağı

2 adet yumurta

YAPILIŞI

Malzemeleri bir kasede iyice karıştırın.

Elde ettiğiniz karışımı saç diplerinden başlayarak tüm saçınıza uygulayın.

Saçınıza streç film veya bone takarak karışımı saçınızda 1 saat bekletin.

Ardından saçlarınızı ılık su ile yıkayın.

Film sahnesi gibi doğum hikayesi! Hamile kadın metrobüste doğum yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Film sahnesi gibi doğum hikayesi! Hamile kadın metrobüste doğum yaptı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0