2025 güzellik ve makyaj trendleri neler? 2025'te trend olacak makyaj önerileri

2025 yılına girmemize az bir zaman kala güzellik ve makyaj trendleri moda haftalarında öne çıkmaya başladı. Yasemin.com ekibi olarak 2025 güzellik ve makyaj trendlerini mercek altına aldık....

Günümüz trendlerini yakından takip edenler için moda haftaları rehber oluyor. Ekim- Kasım ayı ile birlikte New York, Paris, Londra ve Milano'da yapılan moda haftalarıyla 2025 güzellik trendlerine adeta ışık tutuyor. Moda haftaları, markaların fikirlerini yalnızca kıyafetler yoluyla değil, aynı zamanda modellerinin stiliyle de sergilemeleri için önemli bir platform görevi görüyor. Özellikle yüzlerine uyguladıkları değişik ürünler ve makyaj tasarımları yeni sezon için ilham kaynağı oluyor. 2025 yılına damga vuracak trendler gün yüzüne çıkmaya başladı. Merak edenler için muhteşem bir yazı hazırladık.

1- Neon ve Pastel Buluşması:

1- Neon ve Pastel Buluşması:

1- Neon ve Pastel Buluşması:

2025 ilkbahar/ yaz koleksiyonlarında adeta bir renk cümbüşü yaşandı. Özellikle neon renkler, moda dünyasında yeniden yükselişe geçti. Neon yeşili, parlak turuncu ve elektrik mavisi gibi cesur renkler podyumda fırtınalar estirirken, göz makyajının pastel tonlarla birleşmesi göz kamaştıracak. 

2- Asimetrik Eyeliner:

Asimetrik Eyeliner

Asimetrik Eyeliner

2025 yılında klasik eyeliner yerini geometrik tasarıma bırakıyor. Göz kapağı üstüne yapılan yüksek renk veren pigmentler ile cesur ve iddialı bir görünüm için ilk tercih. Klasik çizgilerden sıkılanlar günlük yaşamında bile cesur ve farklı eyeliner tasarımlarıyla gününüzü güzelleştirebilir. 

3- Grunge makyaj trendi:

90’ların biraz da gotik sayılabilecek makyajı grunge, 2025’in önemli makyaj trendlerinden biri olacağa benziyor. TikTok ile hayatımıza giriş yapan bu trend hızlı bir şekilde ünlülerin de tercihi haline geldi ve grunge makyaj uygulamaları kırmızı halıya da taşındı. 2025 İlkbahar/Yaz koleksiyon defilelerinde pek çok markanın tercih ettiği bu makyaj görünümde odak noktası koyu gözler… 

Binlerce vatandaş bu haberi bekliyordu! Kamu personeli alımı müjdesi: İşte başvuru şartları

İLİŞKİLİ HABER

Binlerce vatandaş bu haberi bekliyordu! Kamu personeli alımı müjdesi: İşte başvuru şartları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0