Bankacılığı bırakıp fotoğrafçı oldu! Yenidoğan bebek çekimlerinde 'adana dürüm' akımıyla...

Adana'da bankacılığı bırakarak yenidoğan bebeklere özel yaptığı konseptler ile kendine yeni bir iş kuran Tülay Demirel, birçok ailenin güzel hatıralar biriktirmesini sağlıyor. Genç kadının yenidoğan bebekler için çektiği videolar sosyal medyada milyonlarca kez izleniyor.

2013 yılında bankacılığı bırakıp gönül verdiği fotoğrafçılık mesleğine atılan 1 çocuk annesi Tülay Demirel, gerekli eğitimleri aldıktan sonra yenidoğan bebekler için özel fotoğraf çekim konseptleri oluşturmaya başladı. Merkez Çukurova ilçesinde stüdyo açan 37 yaşındaki Tülay Demirel, hazırladığı konseptler ile birbirinden özel kareler çekiyor. Bebekler için Adana'ya özgü 'Adana Dürüm' konsepti de yaparak yaşadığı şehirde farkındalık oluşturuyor. 

Tülay Demirel Adana Dürüm konsepti

Tülay Demirel Adana Dürüm konsepti

İLK 15 GÜN ÇOK ÖNEMLİ!

Yenidoğan bebeklerin biblo gibi çekilen fotoğraflarının ancak ilk 15 güne kadar çekilebildiğini aktaran Tülay Demirel, verdiği röportaj sırasında "Yıllarca bankacılık yaptıktan sonra fotoğrafçılık mesleğini ve çocukları sevdiğim için bu mesleğe başladım. Yenidoğan çekimlerinin ilk 15 güne kadar yapılması çok önemli. Çünkü bebek, anne karnındaki cenin pozisyonunu kaybetmeden konforlu bir çekim olması için ilk 15 gün önemli. Ailelerimize de bu konuda telkinde bulunuyoruz." şeklinde konuştu. 

Tülay Demirel Adana Dürüm konsepti

Tülay Demirel Adana Dürüm konsepti

"VİDEOLARIMIZ MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ"

Açıklamaları esnasında yenidoğan bebek fotoğrafçılığının gün geçtikçe arttığını dile getiren Tülay Demirel; "Bebeklerin fotoğraf çekimi sırasında onları sakinleştirip, uyutmak için farklı teknikler kullanıyoruz. Eskiden böyle yenidoğan fotoğrafları yoktu. Hatta benim oğlumun bile yok. Son zamanlarda hem talep çok arttı hem de biz sürekli araştırma yaparak, yeni pozlar, yeni konseptler üreterek farklılıklar ortaya koyuyoruz. Bu durum insanlarında ilgisini çekiyor, videolarımız milyonlarca kez izlendi. Çok fazla talep gördü, bu yüzden çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Tülay Demirel yenidoğan fotoğrafçılığı

Tülay Demirel yenidoğan fotoğrafçılığı

"BU HATIRALAR GERÇEKTEN ÇOK KIYMETLİ" 

Fotoğrafları çekerken ya da konseptleri hazırlarken yaşadığı deneyimlerin paha biçilmez olduğunu ifade eden Tülay Demirel, çektiği fotoğraflar ile ailelerin de güzel hatıralar biriktirdiğinden bahsetti. Tülay Demirel; "Bu hatıralar gerçekten çok kıymetli, sağlık sebeplerinden veya zaman ayırıp yaptıramayan aileler sonrasında çok pişman olduklarını söylüyorlar." dedi. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0