Mahinur Özdemir Göktaş'tan "Dünya Kadın Çiftçiler Günü"nde kadın çiftçilere destek vurgusu!

Mahinur Özdemir Göktaş, Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nde kadın çiftçilerin tarımsal üretimdeki kritik rolünü ve önemini içeren bir yazısını X hesabı üzerinden paylaştı.

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, X hesabı üzerinden Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü kutladı. Tarımdaki kadınların önemine vurgu yapan Göktaş, kadın çiftçilerin bulunduğu her yeri bereketlendirdiğini belirterek, kadın çiftçilerimizin emeklerini kooperatifler aracılığıyla en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi.

Dünya Kadın Çiftçiler Günü

Dünya Kadın Çiftçiler Günü

MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜNE ÖZEL MESAJ

Dünya genelinde tarımın bel kemiği olan kadın çiftçiler, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nde bir kez daha onurlandırıldı. Mahinur Özdemir Göktaş'ta X hesabı üzerinden;

"Tıpkı toprak gibi bulunduğu her yeri bereketlendiren tüm kadın çiftçilerimizin "Dünya Kadın Çiftçiler Günü"nü kutluyorum.

Tarımsal üretimin belkemiği olan kadın çiftçilerimizin emeklerini kooperatifler aracılığıyla en iyi şekilde değerlendirmeleri için onları desteklemeye devam edeceğiz." paylaşımda bulundu.

Mahinur Özdemir Göktaş

Mahinur Özdemir Göktaş "Dünya Kadın Çiftçiler Günü"nde kadın çiftçilere destek vurgusu!

Kırsal kalkınmanın başrolü: Kilis’in kadın çiftçileri! Tohum ekiyor, mahsul topluyorlar

İLİŞKİLİ HABER

Kırsal kalkınmanın başrolü: Kilis’in kadın çiftçileri! Tohum ekiyor, mahsul topluyorlar
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0