
İki kere İnstagram hesabı kapanan Aleyna Tilki kimliğini eline alarak video çekti.
İki bin kişinin şikayeti üzerine Instagram hesabı kapanan Tilki, ajans yetkilileri ile irtibata geçerek hesabını açtırdı. Ancak Tilki'nin hesabı ikinci kez kapatıldı. Sebebinin ise sahtecilik olduğu ortaya çıktı.
Bir kişinin sahte kimlik hazırlayarak "Aleyna Tilki benim. Bu hesap da sahte" diyerek hesabı kapattırdığı ortaya çıktı. Olayın ardından genç şarkıcı kimliğini eline alarak video çekerek yetkililere gönderdi.
Tilki, "Ben Aleyna Tilki, elimde gördüğünüz kimlik orijinal kimliğimdir. Hesabımın açılmasını talep ediyorum" dedi. Videonun ardından hesap kısa sürede geri açıldı.


yakup 7 yıl önce
karamurat benim
Bahar. 7 yıl önce
Insallah hesabi acilir
Vatan Dan 8 yıl önce
Tüh yaa nasil ülkece üzüldük kederlendik. işi gücü bıraktık ağladıkda ağladık
Asya 8 yıl önce
Hahahahahahahha zaten ülkemizin iki derdi var bi bahar candanin saclari iki Aleyna tilkinin hesabi ama Aleyna nin sarkisini sa dinlemiyorum degil
gayzer 8 yıl önce
Valla cok haklisin
Kenan 8 yıl önce
İnsanımız ne derdinde bunlar ne derdinde. Tövbe tövbe
lale 8 yıl önce
haklisin
gayzer 8 yıl önce
Valla cok haklisin