
Geçtiğimiz haftalarda nişanlısı Eda Erol ile ayrılan şarkıcı Alişan, ayrılığın bedelini maddi olarakta ağır ödedi.
Düğüne sayılı günler kala nişanlısı Eda Erol'dan ayrılan Alişan, maddi olarak da düğün için gerekli hazırlıkları yapmıştı. Sanatçı, Şişli Bomonti'den aylık kirası 6 bin dolar yani 21 bin TL olan lüks bir daire kiralamıştı. Üstelik bu dairenin yıllık kira bedeli olan 252 bin TL'yi peşin olarak ödemişti.
Nişanlısından ayrıldıktan sonra ödediği fahiş kira bedelini geri almak için çabalayan Alişan yalnız 210 bin TL'sini geri alabildi. Henüz taşınmadığı eve 42 bin TL kira ödemiş oldu.
Evini kiraladığı semtin yakınında bir otelinde düğün salonunu tutan Alişan, salona kapora olarak 30 bin TL ödemişti. İptal olan düğünün ardından sanatçıya gerçekleşmeyen düğünü 72 bin TL'ye mal oldu.

Sibel 7 yıl önce
Süper!!!!!
Özet 7 yıl önce
"Can a geleceğine, mal a gelsin " derler. Malesef üzülme dim.
Burak 7 yıl önce
Bu krolara bu paralar fazla birde ülkeyı begenmezler