
Berkay kavgası ile bir haftadan fazla magazin gündeminde olan futbolcu Arda Turan'a bir şokta kayınpederinden geldi. Aslıhan Doğan baba evine döndü.
Türkiye'nin hem magazin hem de futbol dünyasını karıştıran Berkay Arda Turan ikilisinde olay son olarak savcılığa taşınmıştı. Arda Turan hakkında hapis cezası ile açılan dava ise geçtiğimiz gün açıklandı. Takvimin iddiasına göre; Baba Sabri Doğan, tüm olaylarda yıpranan ve doğumuna günler kalan kızı Aslıhan Doğan'ı eve götürdü. Sabri Doğan, "Kızım karnı burnunda evde tek başına, sen gecelerde eğleniyorsun. Aslıhan doğurana kadar bizde kalacak" tepkisini göstererek Arda Turan'a resti çektiği öğrenildi.
12 BUÇUK YIL HAPİS
İlk duruşmanın 30 Ocak 2019'da görülecek. Turan, 'cinsel taciz', 'kasten yaralama', 'Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme', 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından 12,5 yıla kadar hapsi ile yargılanacak.



Gerçek 6 yıl önce
Hiç bir şey olmaz
Darda 6 yıl önce
Arda sen de kendine dönersin artık.
Gökhan 6 yıl önce
Arda bu ülkede cinayet işlemeden hapise girmez burası Türkiye burada torpille işler döner vatan hainleri bile yeri geliyor ceza almıyor
Idris 6 yıl önce
Saydemir aynen katılıyorum herkes eşittir milletvekili diye vatan hainlerinin dışarı çıkarılmasına meclise sokulmasına hatta onu milletvekili yapan genel başkanlarının yargılanmasını istiyorum katılıyormusun
saydemir 6 yıl önce
T.C.Devletinin vatandaşları hukuk önünde eşittir,makam,mevki,şan,şöhretin önemi yoktur,yargıyı yıpratmak kimseye fayda sağlamaz,adalet sığınılacak son kaledir,hakim ve savcılarımızın yükü ağır,Rabbim onlara sağlık basiret sabır versin,etki altında kalmadan doğru karar vermelerini nasip eylesin,etki altında karar verenler olursa meslekten men edilmeli.