Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün olaylı gecesi!

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül önceki akşam gittiği bir mekânda kavgaya karıştı.

Şarkıcı ve oyuncu Ayşe Akın, önceki gün iş insanı Tufan Doğan'la nişanlandı. Nişan töreninin ardından çift, Nişantaşı'ndaki bir mekana gitti. Bir ara Tufan Doğan ve Ayşe Akın, lavaboya gidecekken önlerine aynı mekanda eğlenen şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül çıktı.

mahsun kırmızgülün oğlu dayak

mahsun kırmızgülün oğlu dayak

Kırmızıgül önceden tanıdığı Ayşe Akın'ı görünce yanağını okşadı. Akın, Doğan'a "eskiden tanıdığım biri" diyerek oradan uzaklaştı. Ayşe Akın'ı oturdukları masaya götüren Tufan Doğan, kendine hakim olamayarak soluğu Mahmut Kırmızıgül'ün yanında aldı. Kırmızıgül'ün yakasına yapışan Doğan, "Sen kimsin" diyerek hesap sordu.

 Ayşe Akın ve tyhaf doğan nişanında olay

Ayşe Akın ve tyhaf doğan nişanında olay

Kırmızıgül "Ben Mahsun Kırmızıgül'ün oğluyum" deyince, Tufan Doğan bar taburesi üzerinde oturan Mahmut Kırmızıgül'e tokat attı ve sandalyeden düşürdü. Araya mekan çalışanlarının girmesiyle olayın yatıştırıldığı iddia edildi.

İki Sibirya Kurdu arasında kalan Golden'ın şaşkınlığı

İLİŞKİLİ HABER

İki Sibirya Kurdu arasında kalan Golden'ın şaşkınlığı
Ünlü Basketbolcunun kızıyla eğlenceli anları! Caner Erdeniz, kızı Vina'ya yüzme öğretti...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü Basketbolcunun kızıyla eğlenceli anları! Caner Erdeniz, kızı Vina'ya yüzme öğretti...
Oyuncu Furkan Kızılay müjdeyi verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Furkan Kızılay müjdeyi verdi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 15

MASK 3 yıl önce

yazık... ahlak ahlak diye ahlakı çöküntüye uğradı ne demek bir başkasının nişanlısının yanağını okşamak neymiş tanıdığı ahlaksız tanıyorsan selamlaşırsın tebrik edersin yanağını okşamak ne nişanlı beyefendi önce gidip oturuyor sonra kalkıp gidip tokat atıyor haa bu arada sen kimsin muhabeti delikanlılığın vazgeçilmez hiddetli sorusu sen kimsin diğeride sanat dünyasının sanatçılık üslubu oğluyum bakın bu olayın neresinde ahlak var zaten nişanlanınca hemen soluğu nişanlıların bir yerlere gitmesi bile ahlak anlayışımızı göstermiyor mu

Toplam 1 beğeni

osmanlı 3 yıl önce

pkk sempatizanı sonradan görme müsvedde.Sen elalemin karısına nasıl makas atarsın.gebertseymiş keşke.adamına denk gelmemişsin zübbe.

Toplam 1 beğeni

ekrem 3 yıl önce

terbiyeden yoksun. bilmem kimin oğluymuş bana sanki buluş yaptın veya birilerine istihdam sağiadın

Toplam 1 beğeni

ÜLKÜCÜ 3 yıl önce

Şımarık tosunlar

bekir 3 yıl önce

babası gibi "tek bildikleri efelik" yapmak. sen kimsin diye sorulduğunda "Mahsun'un oğluyum" diyor. kimlik, oluşmamış.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun