Annesini kaybeden Göztepeli Ege Özkayımoğlu'nun maç öncesi röportajı yürekleri yaktı!

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Göztepe'de genç oyuncu Ege Özkayımoğlu, maç öncesi verdiği röportajla herkesi gözyaşlarına boğdu. Birkaç gün önce annesini kaybeden Özkayımoğlu "Çok hüzünlüyüm, çok canım yanıyor ama onun için daha iyi olacağım inşallah." sözleriyle yürekleri dağladı.

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşılaşması yaşandı. Göztepe'de oynayan 20 yaşındaki Ege Özkayımoğlu, karşılaşma öncesi verdiği röportajla duygu dolu anlar yaşattı.

"ÇOK CANIM YANIYOR AMA ONUN İÇİN İYİ OLACAĞIM"

Röportaj sırasında 4 gün önce annesini kaybettiğini dile getiren 20 yaşındaki forvet gözyaşları içerisinde "4 günüm iyi geçmedi" ifadelerini kullandı. Annesinin kaybıyla zor günler geçiren Özkayımoğlu, "4 gün önce annemi toprağa verdim. Mekanı cennet olsun. Çok hüzünlüyüm, çok canım yanıyor ama onun için daha iyi olacağım inşallah. Çok rahat konuşamıyorum ama gelip birkaç şey söylemek istedim. Yaptığım her şeyi onun için yapıyordum şimdiye kadar bundan sonra da onun için yapmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Ege Özkayımoğlu

Ege Özkayımoğlu

Hülya Darcan'dan duygulandıran paylaşım! '48 yıl boyunca...'

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Darcan'dan duygulandıran paylaşım! '48 yıl boyunca...'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Canım ANAM 2 yıl önce

Acını anlayabiliyorum kardesim. Allahim sabirlar versin.