Dünyaca ünlü oyuncu Jack Wagner'in acı günü! Oğlu Harrison Wagner hayatını kaybetti

Bir döneme damgasını vuran "General Hospital" adlı dizinin başarılı oyuncu kadrosunda yer alan Jack Wagner'in oğlu Harrison Wagner hayatını kaybettiği öğrenildi. 27 yaşındaki Harrison'un vefatıyla yıkılan babası Wagner, oğlunu o halde görmeye dayanamadı.

Amerikalı aktör Jack Wagner geçtiğimiz gün aldığı haberle yıkıldı. Daha önce adını başarılı projelerde sık sık geçirten ve ekranlarda izlenilmesi en çok sevilen oyuncular arasında yer alan Wagner'in oğlu Harrison Wagner, hayatını kaybetti.

jack wagner ve ailesi

jack wagner ve ailesi

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

27 yaşındaki Jack Wagner'in oğlu Harrison Wagner'in alınan haberlere göre cansız bedeni bir otomobil parkında bulundu. Ünlü aktörün daha ölüm nedeni ortaya çıkmazken, sevenleri yasa boğuldu.  Hayatının bir süresini bağımlılıkla mücadele ederken geçiren Harrison'un sonrasında düzeldiği ve bıraktığı, tedavi olduğu açıklandı.

jack wagner ve oğulları

jack wagner ve oğulları

SON PAYLAŞIMI

Harrison Wagner'in, geçtiğimiz mayıs ayında Instagram'dan yaptığı son paylaşımı ortaya çıktı. Kendi fotoğrafını yayınlayan Wagner'in, gönderisinde "Odaklan... Düşüncelerin ve sen kaldın." ifadelerine yer verdiği görüldü. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Onur Tuna Mahkum'daki uçurum sahnesinin kamera arkası görüntülerini paylaştı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0