Burcu Binici ve Tankurt Manas ayrılıyor mu? İlk açıklama geldi

Oyuncu Burcu Binici, geçtiğimiz eylül başında rapçi Tankurt Manas ile dünyaevine girmişti. "Sıfır Şaka" notuyla nikahtan pozlarını paylaşan güzel oyuncu Manas'la olan fotoğraflarını silmişti. Barışmanın eşiğine gelen ünlü çift, şimdilerde tekrar barıştıklarını ifade etti.

Bir süredir nişanlı olan ve birlikteliklerine attıkları imza ile devam etmek isteyen oyuncu Burcu Binici ve rapçi Tankurt Manas, geçtiğimiz aylarda hızlı bir kararla evlenmişti. Manas ve Binici hakkında iddialar ortaya atılırken, çiftin sosyal medya üzerinden birbirilerini sildikleri fark edilmiş ve boşanmak istedikleri ortaya çıkmıştı.

tankurt manas ve burcu binici

tankurt manas ve burcu binici

BARIŞMA KARARI ALDILAR!

Boşanma iddiaları sonrasında açıklama yapan Binici "Bir ev tuttuk, ev sahibi bizi yarı yolda bıraktı. Eşya siparişi verdik, elimize ulaşmadı. Ama bu sorunlarımızı çözdük. Herkesin bir eşref saati oluyor, tartışmalar oldu tabii ki. Evlendikten sonra ev tuttuk. Evlenmek çok zor bu dönemde. Bu şartlarda evlenenlere de, boşananlara da hak veriyorum. Ailelerimiz bir araya geldi ve barışma kararı aldık" açıklamasında bulundu.

burcu binici

burcu binici

AYRILIK SEBEBİ İSE...

Daha önce Burcu Binici katıldığı bir programda "Yeni eve taşınırken boya yüzünden kavga ettik. Eşya bulmak, almak da büyük strese soktu bizi. Bir de üstüne ev sahibi kandırdı. Bu durum da bizi üzdü. Fevri davrandık, tartıştık. Ama toparlarız" açıklamasında bulunmuştu. Boşanma iddialarının asılsız olduğunu belirten Binici geçici bir durum olduğunu savunmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gülçin Ergül de akıma uydu! Yeni yaşını bakın nasıl kutladı

Hande Soral'dan müjdeli haber! Yeni proje paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'dan müjdeli haber! Yeni proje paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı

BİR YORUM YAPIN 0