Kilolarca altın, evler ve yazlıkları olan Kobra Murat'ın evi gözleri kanattı! Her yer altın...

Farklı tarzı, kendine has eğlenceli kişiliği ile gündemden düşmeyen Kobra Murat lakaplı sanatçı Murat Divandiler, önceki gün konuk olduğu bir YouTube kanalında ilk kez evini gezdirdi. "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" itirafıyla ağızları açık bırakan Kobra Murat'ın altın kaplı evi "yok artık" dedirtti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sıradışı imajı ve dikkat çeken danslarıyla müzik Roman dünyasının parlayan yıldızı olan Kobra Murat, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda "2 tane altın kasamın içinde 18 kilo altınım var. 18 tane evim, dükkanlarım ve yazlıklarım var" açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Herkesi şaşırtan açıklamaların ardından ilk kez evini gösteren Kobra Murat'ın altın detaylarla dekore edilen salonu ağızları açık bıraktı. 

Kobra Murat Noluya Ya programına konuk oldu

Kobra Murat Noluya Ya programına konuk oldu

"Her şeyi karımla çocuklarımla kendimiz yaptık. Yuvamda çok mutluyum. Hepsi kendi emeğim. Bu taşları biz yapıştırdık" diyerek sözlerine başlayan ünlü şarkıcı, kırmızı ve altın renginin göz kamaştırdığı evini Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram'ın Youtube kanalı "Noluya ya" için gezdirmeye başladı.

Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı Kobra Muratın evini gezdi

Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı Kobra Muratın evini gezdi

15 yaşındaki kızı Sergül'ün altınlarını gören Ceyda Kasabalı şoke oldu. Kızının prenses olduğunu ifade eden Kobra Murat "Biz altın bozdurmayız. Bize küflü altınlı derler" diyerek kahkaha attı. 

Kobra Muratın evinden kareler

Kobra Muratın evinden kareler

AÇIKLAMALARI OLAY OLMUŞTU!

Roman müziğinin sevilen sanatçılarından Kobra Murat lakabıyla tanınan Murat Divandiler, geçtiğimiz gün Caner Toygar'ın Youtube'da yayınlanan programına konuk oldu. Hem meslek hayatı hem de özel yaşantısına dair samimi açıklamalarda bulunan Divandiler, günün 21 saatinde aralıksız bir şekilde çalıştığını itiraf etti.

Kobra Murat

Kobra Murat

18 KİLO ALTIN, 18 EV VE 4 YAZLIK

Günde 3 saatten fazla uyumayan ünlü şarkıcı yoğun iş temposunun ardındaki mal varlığını ilk kez açıkladı. Sürekli altına yatırım yaptığı için eşinin kendisine kızdığını söyleyen Kobra Murat'ın "Trilyonluk insanım ben. 2 tane altın kasamız var. 18 kilo altınımız var. Eşim, 'artık altın yaptırma kasalar almıyor' diyor. Karım, benim ve çocuklarımın üzerinde paralar var. Kızıma yazlık, çocuklarıma evler aldım. 18 tane evim, 4 tane de yazlığım var. Bunların hepsi alın teri. 21 saat çalışıp 3 saat uyuyarak" şeklindeki açıklamaları ağızları açık bıraktı. 

Kobra Murat mal varlığını açıkladı

Kobra Murat mal varlığını açıkladı

Bu kadar mal varlığına rağmen roman mahallesinden taşınmadığını vurgulayan sanatçı "Cimri biriyim. Atalarımın doğduğu yerdeyim. Evim İstanbul'un fethedildiği yerde. Orada yaşamaktan mutluyum" diyerek sözlerini noktaladı.

Kobra Muratın açıklamaları sosyal medyaya damga vurdu

Kobra Muratın açıklamaları sosyal medyaya damga vurdu

Bruce Lee'nin ölümünün gizemi 50 yıl sonra çözüldü! 'Su gibi ol' dedi ama su yüzünden...

İLİŞKİLİ HABER

Bruce Lee'nin ölümünün gizemi 50 yıl sonra çözüldü! 'Su gibi ol' dedi ama su yüzünden...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

HALUK 1 yıl önce

Zekatını unutma, yoksa kobralar seni mezarda rahat bırakmazlar

abdullah 1 yıl önce

ne garip dünya servetinle övüneceğine ahiretinl kazan bence

Türk 1 yıl önce

Ne milyonluk insanlar var, insanlar mal varlığını açıklamak zorunda deyilki

Toplam 2 beğeni

Vcd 1 yıl önce

Valla imanın paranın kimde olacağı belli olmuyor gerçekten

Toplam 1 beğeni

faho baba 1 yıl önce

alınteriymiş.külahıma anlat.aptalları söğüşledim dememişte.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun