Brendan Fraser herkesi şoke etti! 25 yıl sonra özür diledi

Kendini Mumya film serisiyle tanıtan "Rick O'Connell" ismiyle bilinen Brendan Fraser, 25 yıl önce gösterime giren Orman Kaçkını filminde San Francisco'da yaşanan trafiği etkilediğini itiraf etti. Bunun için özür dileyen Framen şaşırttı.

Orman Kaçkını filminde Tarzan'a benzeyen rolüyle akıllara kazınan "George" rolünün sahibi Brendan Fraser, komik cansız bir manken yüzünden 25 yıl önce meydana gelen San Francisco trafiğini oluşturduğu için özür diledi.

Brendan Fraser

Brendan Fraser

"TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ"

53 yaşındaki ünlü oyuncu bir röportajında filmdeki karakterinin şehrin Oakland Körfezi Köprüsü'ne sıkışan bir paraşütçüyü kurtarması gereken sahneyle trafiği allak bullak ettiğini itiraf etti. Fraser "Disney, köprüsünün yukarısına paraşütle asılı bir manken yerleştirdi ve köprünün iki yanında trafik durma noktasına geldi. Karavanım diğer tarafta bir park yerindeydi." açıklamasında bulundu.

Brendan Fraser

Brendan Fraser

İZİN ALINMAMIŞ!

Devamında ise Fraser "Sadece köprüyü izlediğimi hatırlıyorum, üzerinde sallanan bir kukla paraşütçü vardı. Televizyonu açtım ve Oprah Winfrey'nin programı yarıda kesildi, çünkü helikopterlerin köprüde beklediği ve bir paraşütün asılı kaldığını söyleyen özel bir haber vardı. O anda, 'Bir dakika! Sanırım birleri bu paraşüt işi için izin almamış ve o birilerinin başı belediye başkanıyla derde girecek' diye düşündüm. O gün yaşananlar için sadece özür dileyebilirim. Bir daha olmayacak." sözlerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Serdar geri döndü, Elif Kenan'ı terk etti! Gönül Dağı 75. bölüm fragmanı yayında!

Yağmur Ün'den karnı burnunda poz! 27.yaş gününü böyle kutladı...

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur Ün'den karnı burnunda poz! 27.yaş gününü böyle kutladı...

BİR YORUM YAPIN 0