"Duy Beni" dizisinden hayranlarını üzecek karar! 20.bölüm veda sahnesi...

StarTV'de yayın hayatına hızlı bir giriş yapan yapım Duy Beni dizisinden hayranlarını üzecek final kararı geldi. Kalabalık bir senaryo ekibi tarafından kaleme alınan dizi sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer almayı başarmıştı. Reytinglerde uzun süre başarı yakalayan dizinin son bölümünde yaşadığı izleyici kaybından sonra yapım için final kararı geldi.

7 Temmuz 2002'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizi "Duy Beni" seyircilerden tam not alarak zirveyi görmeyi başaran yapımlardandı. Başrollerinde Caner Topçu, Rabia Soytürk, Sümeyye Aydoğan, Helin Kandemir, Burak Can gibi genç isimlerin bulunduğu dizinin konusu kadar kadrosu da çok sevilmişti.

Duy Beni ilk bölüm afişi

Duy Beni ilk bölüm afişi
Başrollerinde genç oyuncuların yer aldığı dizi sezonun vazgeçilmezleri arasında yerini almıştı. Ali Balcı'nın yönetmenliğini yaptığı dizi için sosyal medyada fan sayfaları açılmıştı. Reytinglerde istediği sonuca ulaşan dizi ne yazık ki son bölümünde izleyici kaybı yaşadı.

Duy Beni

Duy Beni
 Duy Beni dizisindeki Ekim kimdir? Rabia Soytürk kimdir? Rabia Soytürk kaç yaşında?İLİŞKİLİ HABERDuy Beni dizisindeki Ekim kimdir? Rabia Soytürk kimdir? Rabia Soytürk kaç yaşında?

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Perşembe günleri izleyici karşısına gelen Duy Beni en son 19.bölümüyle ekranlara geldi. Olayların iyice karıştığı son bölümden sonra 22. bölüm için final kararı gelmişti. Fakat daha fazla uzatılmama kararı alınan dizi için daha erken final yapma kararı geldi. 17 Kasım 2022'de ekrana gelecek 20.bölüm dizinin final sahnesiyle son bulacak ve dizi yayın hayatına veda edecek. Hikayenin nasıl bir son ile biteceği ise merak konusu...

Duy Beni final mi yapıyor?

Duy Beni final mi yapıyor?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ege Kökenli'den estetik itirafı! "Bir işe yaramadı"

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0