Latin Amerika'nın gözbebeği Kerem Bürsin başarısının sırrını ilk kez açıkladı!

Rol aldığı birbirinden başarılı yapımlarla ünü ülke sınırlarını aşan oyuncu Kerem Bürsin, Latin Amerika'da büyük ilgi toplayan dizisi 'Sen Çal Kapımı'nın başarısının sırrını ilk kez açıkladı.

"Sel Çal Kapımı" dizisinde oynadığı "Serkan" rolüyle büyük beğeni toplayan oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Latin Amerika'nın Emmy'si olarak adlandırılan Produ Ödülleri'nde 'Yabancı Dilde En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülmüştü. Başarılı meslek hayatıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu, yurt dışında da ciddi bir izleyici kitlesi elde etmesi hakkında konuştu. 

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin

"BİZ TUTKULU İNSANLARIZ"

Latin Amerikalıların Türk dizilerine gösterdikleri ilgiyi değerlendiren Bürsin, "Türkiye'de çocukluğumda Latin dizilerini izlediğimizi hatırlıyorum ve şimdi tam tersi. Şu anda daha fazla Latin Amerika ülkesinde Türk dizileri izleniyor ve bence bunun nedeni bizim bu tutkumuzun olması. Biz tutkulu insanlarız" şeklinde konuştu. dedi. 'Yargı', 'Mahkum', 'Sen Çal Kapımı', 'Kara Para Aşk', ve 'Mucize Doktor' gibi unutulmaz diziler yayınlandıkları günden itibaren Latin Amerika'da reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Kerem Bürsinden Latin Amerika açıklaması

Kerem Bürsinden Latin Amerika açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gamze Özçelik şaşırtan paylaşım! 'Artık benimle inşaAllah' diyerek duyurdu

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0