Kanye West sevmeyenlere dev hizmet! Dövmesini ücretsiz silme fırsatı ortalığı karıştırdı

ABD'li rapçi Kanye West, bugüne dek yaptığı çalışmalarla dünya çapında en çok dinlenen sanatçılar arasında yer alıyor. Ancak ünlü ismin son dönemlerde yaptığı nefret içerikli paylaşımlar hayranlarını kızdırdı. Londra'da yer alan bir dövme stüdyosu West'in dövmesine sahip olan kişilere ücretsiz dövme silme imkanı tanıyacağını açıkladı.

Dünyaca ünlü sanatçı Kanye West, son dönemlerde yaptığı nefret söylemli açıklamalar sebebiyle büyük tepki topluyor. Özellikle geçtiğimiz ekim ayında ABD Silahlı Kuvvetleri'nin kullandığı uyarı durumu DEFCON'a atıf yaparak "Yahudi halkı üzerinde 3. seviyede uyarı durumu" şeklinde bir paylaşımda bulunan West, hayranları tarafından da sert bir dille eleştirilmişti. 

 Kanye West

Kanye West

Uzun yıllardır Bipolar Bozukluk adı verilen psikolojik bir hastalıkla mücadele eden West'in Hitler'e hayranlığını ifade ettiği açıklamalar sonrası hem Twitter hesabı askıya alındı hem de Adidas, Gap, Balenciaga JPMorgan Chase gibi pek çok ünlü şirket ünlü şarkıcıyla yollarını ayırdı. 

 Kanye Westin açıklamaları tepki toplamaya devam ediyor

Kanye Westin açıklamaları tepki toplamaya devam ediyor

Verdiği röportajlar ve açıklamalar nedeniyle başı derde giren West'i kınayan Londra'daki dövme sildirme stüdyosu NAAMA Studios, ünlü şarkıcının dövmesini sildirmek isteyenlere ücretsiz hizmet vereceklerini açıkladı. Dünya genelinde büyük ilgi gördüklerini söyleyen stüdyonun yöneticisi Briony Garbett, bugüne dek 3 kişinin dövmesini sildirdiğini ve 10 kişinin de randevu aldığını ifade etti. 2 bin-2 bin 500 sterlin arası bir fiyata yapılan dövme sildirme işlemini ücretsiz bir şekilde yapan stüdyonun bu hareketine West'ten nasıl bir yanıt geleceği merak konusu oldu. 

Kanye West dövmesi Londrada ücretsiz silinecek

Kanye West dövmesi Londrada ücretsiz silinecek

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kızına rakun saldırdı! Yaptığı hareketle gündem oldu...

Hacı Sabancı garantici çıktı! Evlilik sözleşmesiyle Nazlı Kayı paranın yüzünü dahi görmeyecek

İLİŞKİLİ HABER

Hacı Sabancı garantici çıktı! Evlilik sözleşmesiyle Nazlı Kayı paranın yüzünü dahi görmeyecek
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0